Együttműködés partner oldalakkal

A BankWeb.hu Pénzügyi Portál keresi az együttműködési lehetőségeket olyan partnerekkel, akik átvennék az alábbi hirdetési felületek valamelyikét és saját weblapjukon megjelenítenék azt vagy azokat. Ezek a tartalmak védett, jelentős szellemi értéket tartalmazó információk.

A BankWeb Pénzügyi Portál 2001. óta segíti a pénzügyekben járatlan internetezőket közérthető írásaival, elemzéseivel, naprakész információkkal. Az egyedi látogatók száma eléri a hírlevelünk kiküldésekor a napi 1.000 látogatót.

Tekintse meg Pénzügyi Portálunkat:

– www.bankweb.hu
– Kapcsolat, elérhetőségek

1.) Hírablak (szélesség: 200 pixel)

A Hírablakban aktuális pénzügyi információk jelennek meg hitelekre, vállalati pénzügyekre, banki termékek széles körére vonatkózan. Nem a legfrissebb gazdasági hírek, hanem pénzügyi termékek kerülnek bemutatásra. (Adatfrissítés kb. hetente a saját szerverünkön. Tehát automatikus a megjelenő írások változtatása.)

 

3.) Minősítse, értékelje bankja működését

Az alábbi link elhelyezése egyedi képpel és tartalommal együtt, PR cikk formájában is lehetséges:
Értékelje bankja működését

Az ügyfelek által kitöltött kérdőívek alapján történik az összesített értékelés, akár ennek diagramja is megjeleníthető.

3.) Reklámcsík (egyedi tartalommal)

Ezt a reklámcsíkot az Ön egyedi igényei szerint alakítjuk ki. Olyan linkeket helyezünk el itt, amelyek a BankWeb széles szolgáltatási köréből a leginkább megfelelnek az elképzeléseiknek.

 

Akciós lakáshitelek!! l hitelakciok.hu l Otthonteremtési hitel l Banki panasz l Vállalati hitel

Amit mi tudunk ajánlani:

– A fenti reklámhordozók keretében megjelenítésre kerülő információk folyamatos frissítése, aktualizált megjelenése.

– A BankWeben egy “Partner oldalak” linket hoztunk létre: (Partner oldalak) Ebben a hirdetési partnereink weblapjára mutató linkeket helyezünk el, Önöket is szívesen látjuk partnereink közt.

Olyan partnerek jelentkezését várjuk, akik nem jelentenek számunkra konkurenciát, hanem tartalmi kiegészítő szolgáltatást tudunk nyújtani feléjük. Kérjük, hogy ajánlja a fenti lehetőséget ismerőseinek, partnereinek is.

Üdvözlettel:

dr. Tatár Attila

bankweb.hu

info@bankweb.hu

20/462-8850

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal