Eladó az Origo

A Magyar Telekom Nyrt. megválna média-portfóliójától, a távközlési társaság a napokban postázta ezzel kapcsolatos pályázati felhívását a potenciális vevőknek – tudta meg a Világgazdaság.

A címzettek száma meghaladja a tízet. Az ajánlattételnél derül ki, hogy pontosan mi kerül kalapács alá: csak az Origo.hu, vagy az internetes portált is működtető társaság, a Telekom százszázalékos tulajdonában lévő Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt.

Az utóbbi esetben az új tulajdonos vinné az ingyenes tartalomszolgáltatással foglalkozó Origo.hu, Life.hu, Videa.hu oldalak mellett az ingyenes internetes levelezőrendszer szolgáltatást, a freemailt, valamint a televíziós szolgáltatásokat (LifeNetwork és OzoneNetwork) – írta a lap, amely úgy tudja, hogy a Telekom “minden megoldásra” nyitott, bár leginkább azt szeretné, ha az Origo.hu mellett az egész médiabirodalom új tulajdonoshoz kerülne.

Az Origo eladásáról szóló hírek már többször szárnyra keltek. Az Origo Zrt. tavaly 5 milliárdra növelte árbevételét.
Forrás: vg.hu

Főbb kulcsszavak: Pénzbulvár

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

Szakértőnk

dr.Tatár Attila, pénzügyi szakértő, befektetési tanácsadó
dr.Tatár Attila
közgazdász, tanácsadó
- Hírlevél
- V.I.P. Hírlevél

Akciós könyvek

Hogyan válhatok befektetővé? Ajándék e-könyv. Befektetési tanács, külföldi termékek.

Hozzászólások