Ismét Everness Fesztivál!

Ismét megrendezik az Everness Fesztivált Balatonakarattyán 2015. június 24. és 28. között. A 2013-ban hiánypótló jelleggel életre hívott rendezvény a tudatos életmódnak, kikapcsolódásnak és feltöltődésnek kíván teret adni, amelyet előadások, alternatív mozgásformák és zenei programok kísérnek a Balaton partján.

evernessA családbarát ötnapos fesztivál idén még nagyobb területen, szélesebb körű programokkal és előadásokkal, hazai és külföldi zenei produkciókkal, folyamatos gyermekfelügyelettel várja a látogatókat, korosztályra való tekintet nélkül. Az elmúlt két év sikere alapján idén 8-10 000 látogatóra számítanak.

Az Everness Fesztivál középpontjában elsősorban a tudatosság, az egészséges életmód, az önmeghaladás és az emberi kapcsolatok állnak – legyen szó előadásról, műhelyfoglalkozásról, mozgásról, táncról vagy a zenei palettáról, minden program ezzel az utánozhatatlan szemlélettel összhangban jelenik meg.

Ez a Fesztivál más, valami nagyon egyedi

A fesztiválozók nemcsak lenyűgöző személyiségekkel és hiteles előadókkal találkozhatnak, de mozgalmas, vidám programokon tapasztalhatják meg az Everness életérzést, hogy harmóniában, kipihenten, tettre készen térhessenek haza. A tudatos táplálkozás terén is sok érdekességgel találkozhatnak majd a résztvevők, hiszen a nyers, vegán és vegetáriánus ételek egyedülállóan széles kínálatát kóstolhatják végig az öt nap alatt, megfizethető áron.

A zenei koncepció a világzene és chill műfajok minden szegletét felöleli. Ismét meglátogatja az Everness Fesztivált a Mirabai Ceiba formációja, a Glastonbury és Byron Bay Bluesfest teltházas örömkoncertjei után pedig először mutatkozik be hazánkban a máltai Tribali. A Freedom Cafe együttese idén ugyancsak jelen lesz, sőt énekesnőjük új zenekarát, a Wildfang-ot is magával hozza. Magyarok közül Péterfy Bori és Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője, teszik tiszteletüket Balatonakarattyán.

Újdonságot jelent a tavalyi évhez képest, hogy a szervezők tematikus falvakat alakítottak ki. Az Öngyógyító Faluban Soma Mamagésa vonultatja fel azokat az egészségmegőrző technikákat, amiket ő maga is kipróbált és ajánl. Az Intimitás Faluban Kriston Andrea előadásokon és workshopokon át mutatja be módszerének, a Kriston Intimtornának rejtelmeit, míg az Elmélyülés Falu Csong An Szunim zen szerzetes védnöksége alatt teret biztosít az elvonuláshoz és a meditációhoz. A MagNet falvában a programok mellett civil szervezetek jelennek meg, a Bionom Faluban pedig Antal Vali mutatja be webáruházuk termékeit. Az Önmeghaladó Faluban Kiss J. Zsolt vezetésével az Everness saját előadói jelennek meg – többek között Dr. Menis Yousry, a világhírű pszichológus előadásait is meghallgathatjuk.

A szervezők számára kiemelten fontos a környezettudatosság, így az ÖKO és Tudomány Faluban a fesztivál öt napja alatt a témában meghívott előadók segítenek elmélyíteni az ismereteket bolygónk védelméről. A kicsiknek és szüleiknek Levente Péter Gyerek Faluja kínál foglalkozásokat, az Alkotótáborban pedig bárki kibontakoztathatja kreatív oldalát. Táncműfajokba, mozgásokba, a legkülönfélébb jógaórákba és harcművészeti ágakba is belekóstolhatnak a vendégek a megfelelő helyszíneken, de a falvak mindegyikében foglalkoznak majd testmozgással.

Mivel a szavak kevesek ahhoz, hogy megfelelően átadják az Everness életérzést, gyere el és tapasztald meg mindezt az Everness Fesztiválon, Balatonakarattyán június 24. és 28. között!

További információ: everness.hu

Valóban rendkívüli teljesítmény egy ilyen Fesztivál létrehozása. Nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, csak ajánlani tudom mindenkinek!

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal