Ismét Magyar Fenntarthatósági Csúcs

Idén a hatodszorra megrendezendő Magyar Fenntarthatósági Csúcs fókuszában az új globális fenntartható fejlődési program, a rendkívüli mértékű migráció és a klímaváltozás összefüggései állnak.

Megvitatjuk többek között, hogy van-e mód az esélyegyenlőségre a rohamos tempójú népesedési folyamatok mellett, az élelmezésbiztonsággal és az egészséges ivóvízhez való hozzájutással kapcsolatos, növekvő mértékű problémák megoldására?

Mi Magyarország feladata az ENSZ által szeptemberben elfogadott Fenntartható Fejlődési Célok megvalósulásában? – Ez is hangsúlyos téma lesz. A konferencia egyik vitára alkalmas kérdése: a napenergia, a többi megújuló energiaforrás és a jobb energiahatékonyságot eredményező megoldások győzhetnek-e a fosszilisokkal és az atomenergiával folytatott versenyben? Ismét megkérdezzük az üzleti szektor szereplőit, mit tesznek a fenntartható fejlődés érdekében mindennapi üzleti és emberi tevékenységeikben.

Fővédnökök:
• Láng István akadémikus, a Brundtland Bizottság tagja
• László Ervin akadémikus, a Budapest Klub elnöke, világhírű filozófus, író
• Juhász Árpád geológus

Időpont: 2015. november 18. 09.00 −17.00 óráig
Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Aréna. Ifjúság útja 1. (XIV. kerület)
További részletek és jelentkezés >>>

Főbb kulcsszavak: Pénzbulvár

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

Szakértőnk

dr.Tatár Attila, pénzügyi szakértő, befektetési tanácsadó
dr.Tatár Attila
közgazdász, tanácsadó
- Hírlevél
- V.I.P. Hírlevél

Akciós könyvek

Hogyan válhatok befektetővé? Ajándék e-könyv. Befektetési tanács, külföldi termékek.

Hozzászólások