Ismét Sajtfesztivál!

A korábbi Belvárosi Sajtfesztiválok sikerein felbuzdulva idén a III. Belvárosi Sajtfesztivált sokkal nagyobb, tágasabb területen rendezzük meg Budapest szívében, a Vajdahunyad várában, május 15-17 között.

A belépés mindhárom napon ingyenes. A rendezvény középpontjában a kézműves hazai és nemzetközi sajtkészítők állnak, ezeket kiegészítve a legnemesebb élelmiszerekkel.

A kisszínpadon délutánonként sajtkészítő bemutatókkal találkozhatnak a látogatók. Az élményt egy kézműves sörsétány és termelői borudvar teszi még teljesebbé. Ez a rendezvény több egy egyszerű fesztiválnál. Itt nem csak kóstolni lehet, de lehetőség nyílik elsajátítani a sajtkészítés fortélyait , és beszélgetni a sajtkészítőkkel is, akik több, mint szívesen mesélnek majd a sajtkészítés minden mozzanatáról a tejköpüléstől egészen a több éves érlelésig.

Kiváló program az egész családnak, hiszen a legkisebbeknek állatsimogatóval kedveskedünk és egy interaktív játszóház keretében megismerkedhetnek a tej és sajtkészítés apró fortélyaival játékos formában. A rendezvényt egy nagy szabású kalandpark egészíti ki, hogy még teljesebb legyen a család öröme.

Hagyományteremtő módon külön aktivitás keretében a vendégeknek lehetőségük nyílik, arra, hogy megválasszák az “Év Legjobb Sajtját”.

Főbb kulcsszavak: Pénzbulvár

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

Szakértőnk

dr.Tatár Attila, pénzügyi szakértő, befektetési tanácsadó
dr.Tatár Attila
közgazdász, tanácsadó
- Hírlevél
- V.I.P. Hírlevél

Akciós könyvek

Hogyan válhatok befektetővé? Ajándék e-könyv. Befektetési tanács, külföldi termékek.

Hozzászólások