Itt az új Sony tablet

A Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a mai napon bejelentette a világ legkönnyebb és legvékonyabb 10” képátlójú táblagépét2 – az Xperia™ Z4 Tablet készüléket és az újrapozícionált a középkategóriás Xperia™ M4 Aqua okostelefont, amely a Sony vezető kameratechnológiáit, formatervezését, és kiemelkedő akkumulátor teljesítményét kínálja elérhető áron.

Az Xperia Z4 Tablet a vezető táblagépek csoportjában a legteljesebb szórakoztató élményt nyújtja a Sony legfényesebb 10,1 hüvelykes 2K felbontású kijelzőjének1 és a hosszú akkumulátor üzemidőnek (akár 17 óra videó lejátszás) köszönhetően. A gyönyörűen megalkotott Sony Xperia™ Z4 Tablet egy lenyűgözően nagy teljesítményű Android táblagép, amely minden igényt kielégít, legyen szó szórakozásról vagy az elfoglalt hétköznapokról.

Az alapoktól megújított Xperia M4 Aqua finom, prémium kivitelű – edzett üveg kijelzője, karcsú (136g) kialakítása, vízállósága (IP65/8 minősítésnek megfelelően) mind a praktikusabb és kényelmesebb hétköznapi használat érdekében eszközölt átalakítások eredménye, akárcsak a fedetlen micro USB csatlakozó is. A kiegyensúlyozott és erőteljes teljesítményt a Qualcomm® SnapdragonTM 615 processzor6 és a 8 magos 64bit-es CPU biztosítja, a zökkenőmentes multimédia lejátszásért pedig, a 4G LTE modem felel.

 

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal