Mennyi pénzt találtak a Buda-Cash-nél?

A Buda-Cashnél a nyomozó hatóság a Fővárosi Főügyészség felügyelete mellett 68 milliárd forintnyi vagyont biztosított üzletrészek, bankszámlák, ingóságok és készpénz formájában – közölte honlapján az ügyészség.

Tekintettel arra, hogy az eddig feltárt összesített kárérték mintegy 62 milliárd forint volt a brókercégnél, így van remény arra, hogy az eljárás sikeres befejeződésével a kárigényeket kielégítsék.

A Quaestornál is folyik a vizsgálat, a vagyoni jellegű kényszerintézkedések az ügyben folyamatban vannak, a vagyonelkobzás alá eső dolgok biztosítása érdekében a nyomozó hatóság vagyon-visszaszerzési eljárást indított, és ennek keretében ingatlanokat, üzletrészeket és ingóságokat biztosított – áll a közleményben.

BankWeb kiegészítés:

Ezt most nem értem. Ha történt bűncselekmény és korábban 100 milliárdos mértékűre becsülték az eltűnt pénzt, akkor most mi is történik?

Ez a fenti hír is jó példa arra, hogy a nyilvánosságra kerülő információkat mennyire fenntartásokkal, kritikusan kell kezelni. Mindent vessünk alá a józan ész próbájának….

A Buda-Cash ügyben hallani fogunk még pár számot, mire az ügyfelek hozzájutnak a megmaradt pénzükhöz.

Ismerje meg a világot, a pénzpiacok működését, jöjjön el a Befektetői Iskola előadásaira.

Főbb kulcsszavak: Pénzbulvár

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

Szakértőnk

dr.Tatár Attila, pénzügyi szakértő, befektetési tanácsadó
dr.Tatár Attila
közgazdász, tanácsadó
- Hírlevél
- V.I.P. Hírlevél

Akciós könyvek

Hogyan válhatok befektetővé? Ajándék e-könyv. Befektetési tanács, külföldi termékek.

Hozzászólások