MFB az átalakulás útján

Új stratégia lépett életbe az MFB Magyar Fejlesztési Bank Zrt.-nél, a jövőben az MFB pénzügyi szolgáltató központtá alakul, versenyképesebbé váló termékei és szolgáltatásai az ország bármely pontján elérhetőek lesznek – közölte a pénzintézet az MTI-vel.

A bank közleménye szerint az új működési modell lehetővé teszi az MFB részvételét a 2014-2020-as visszatérítendő és vissza nem térítendő európai uniós források szétosztásában. A forráskezeléssel összefüggésben az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. a bank szervezetébe olvad.

A banki hatékonyság további növelése érdekében az MKK Magyar Követeléskezelő Zrt. lesz a bankcsoport work-out központja, miközben az ingatlanvagyon kezelése az MFB Ingatlanfejlesztő Zrt.-nél összpontosul. A csoporton belül a jelenleg hat társaság által végzett tőkebefektetési tevékenység az MFB Invest Zrt.-hez és annak egy kockázati alapkezelőjéhez kerül át.

Forrás: vg.hu

Főbb kulcsszavak: Vállalat

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

Szakértőnk

dr.Tatár Attila, pénzügyi szakértő, befektetési tanácsadó
dr.Tatár Attila
közgazdász, tanácsadó
- Hírlevél
- V.I.P. Hírlevél

Akciós könyvek

Hogyan válhatok befektetővé? Ajándék e-könyv. Befektetési tanács, külföldi termékek.

Hozzászólások