Retro sörfesztivál

2015. augusztus 14-én kerül megrendezésre a XVIII. kerületben a Retro Sörfesztivál. A három napos rendezvényen több mint 30 sörfőzde száznál is több termékét lehet megkóstolni Pestszentlőrinc szívében, a Kossuth Lajos téren. Számtalan kellemes nyári program és a sört kiegészítő ételválaszték várja a látogatókat.

A hazai kézműves sörök mellett több külföldi, köztük belga és francia sörkülönlegességekkel is találkozhatnak a fesztivál látogatói. A belépés ingyenes, és a XVIII. kerületi önkormányzat támogatásával minden nap az első 500 pohár sör, a Városkép újságban megtalálható, illetve a postaládák útján terjesztett szórólapokon lévő kuponok ellenében, ingyen fogyasztható. A nyitónap lesz a “Sörömök napja”, és ez alkalomból a kijelölt partnereknél 50%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni a sörökhöz és a hozzájuk illő sörkorcsolyákhoz.

Az esemény kapcsán Ughy Attila, Pestszentlőrinc-Pestszentimre polgármestere elmondta, hogy szeretné, hogy a jövőben, ha augusztus közepéről esik szó, akkor az egyet jelentsen a kerületi sörfesztivál időpontjával.

Sztárvendégek a színpadon

A háromnapos sörkóstolást gazdag kulturális program is kíséri. A színpadon számos énekes lép fel, és a XVIII. kerületi művészeti csoportok előadásai is láthatók lesznek. A pénteki nyitónapon 20 órakor a Bon Bon együttes koncertezik, szombat este 19 órától pedig a sztárvendég Dévényi Tibor lesz, aki Retro Discóval vár minden korosztályt.

A színpadi program augusztus 14-én 16 órakor kezdődik, szombaton és vasárnap pedig 13 órától 
kíséri zene és tánc a sörfesztivált, amelyen többek között bemutatkozik a Gyümölcsös Sörkert is, különböző ízű és zamatú különlegességekkel, valamint a III. Oktoberfest Budapest rendezvény szervezői is külön standon várják az érdeklődőket. A látogatók fogják megválasztani a fesztivál sörét, és egy különleges söröskorsó kiállítás is lesz: a több mint ezer retro és mai korsóból vásárolni is lehet.

A sörfesztiválon megrendezésre kerül egy különleges söröskorsó kiállítás is, amelyen több mint ezer retro és mai korsót nézhetnek és vásárolhatnak meg az érdeklődők.

További információk >>>

Főbb kulcsszavak: Pénzbulvár

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

Szakértőnk

dr.Tatár Attila, pénzügyi szakértő, befektetési tanácsadó
dr.Tatár Attila
közgazdász, tanácsadó
- Hírlevél
- V.I.P. Hírlevél

Akciós könyvek

Hogyan válhatok befektetővé? Ajándék e-könyv. Befektetési tanács, külföldi termékek.

Hozzászólások