3D_latvany

Játék

Szeretünk játszani. Még felnőtt korban is. Sőt a tanulás is jobban megy, ha játékos formában történik. Most itt a lehetőség, hogy életszerű körülmények között játszva elsajátítsa a pénzügyek egyáltalán nem egyszerű működését.

Sokan ismerik a Gazdálkodj okosan! vagy a Cash-Flow játékokat. Mindegyik nagyon jó, de mi kialakítottuk a saját pénzügyi-gazdasági társasjátékunkat, amely szórakoztató formában segít megérteni és alkalmazni a pénzpiaci folyamatokhoz kapcsolódó döntéseket, a termékek sajátosságait, megtakarítási, hitelfelvételi helyzetek megismerését és akár egy komolyabb vagyon felépítését is megtapasztalhatjuk.

Célja, hogy a 3-6 fő játékos, akár több csapatban együttműködve modellezheti a munkajövedelem megszerzését, az azt terhelő elvonásokat, a pénz elköltésének, megtakarítások indításának a folyamatát.

A játék során egy játékvezető segíti a szereplőket, irányítja szükség esetén a folyamatokat. A játék rámutat az esetleges személyes hibákra, előnyökre, készségekre amik a gazdasági döntéseket jellemzik a valóságban is. A játék haladó “Vagyonvadász” módozatában már valóban komoly előrelépést tehetünk a pénzügyi fejlődésünk terén. A játékot családok, baráti társaságok is játszhatják, teljesen rugalmas a feltételek alakítása, így személyre szabható és jól fel is tárja a személyiségünket, társas viselkedésünket, készségeinket.

A játékban bárki részt vehet 8 éves kortól, a részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött:

A * jelzett mezők megadása kötelező.
Adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki másnak és nem használjuk fel más célra.
Bármilyen kérdése van, keressen meg bizalommal.

dr.Tatár Attila
info@bankweb.hu
0620!462-8850

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal