Befektetés: mint a közös főzés

Egyre nagyobb divat közös főzőesteket tartani, ahol barátok, párok, de egyre gyakrabban ismeretlenek is megtanulhatnak egy ételt elkészíteni, másokkal együttműködni és tanulni, tanulni…

Főzzük ki

A világ fejlettebb részén futótűzként terjed ilyen szűk körű programok szervezése. A főzés-sütés a leginkább ismert, de más közös tevékenység esetén is egyre többen igénylik a szűk körű, személyre szabott szolgáltatásokat.

Arra gondoltam, hogy miért ne lehetne ilyen befektetési esteket is tartani, ahol pár ember ismerkedik meg a világ valódi működésével, a pénzpiacok kockázataival és konkrét befektetési termékekkel.

Befektetői esték

Arra gondoltam, hogy a főzéshez hasonlóan a befektetési kérdésekben is azonnali válaszokra és tényekre van az embereknek szükségük, unják már a bankfiókban a tapasztalatlan és “célirányos” banki tájékoztatást. A legtöbb tanácsadó és termék hátterét, gondolatait valóban sosem ismerjük és értjük meg, mert a kapcsolat kötött módon jön létre:

  • a tanácsadó elmondja, hogy a termék miért fantasztikus
  • mi próbálunk rájönni, hogy mi is lehet a kockázat, háttér, amit nem ismerünk
  • aztán a döntést végül érzelmi alapon hozzuk meg vagy türelmünket elvesztve (csak haladjunk már…)

Tehát olyan alkalmat szeretnék teremteni, ahol pár ember meghallgatja, hogy én hogyan látom a befektetési kérdéseket, szerintem hogyan kell egy terméket megvizsgálni, majd meg is főzzük a receptet: konkrét termékeket vizsgálunk meg, boncolunk szét és végig vesszük a teljes szakácskönyvet, minden befektetési lehetőséget “megkóstolunk”.

További részletek: időpontok, ár és tematika >>>

Az előadások maximális létszáma 10 fő!

A Befektetői Iskola EXTRA előadások anyaga írásos formában is megrendelhető!

Nagyon sok a vidéki érdeklődő, így rájuk való tekintettel elkészítettem az előadás szöveges, írott változatát, amelyet pdf formátumban megvásárolhat.
A két előadás együttes ára ebben az esetben bruttó 8.500 Ft, egy előadásé pedig 5.300 Ft.

Megrendelését erre a mail címre küldje: info@bankweb.hu

 Jelentkezés a Befektetői Iskola előadásaira:

 

Jelentkezését e-mailen igazolom vissza. A helyszín és pontos időpontok is később kerülnek meghatározásra.

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal