Befektetői Iskola EXTRA előadás

A rendszeres pénzügyi témájú előadások mellett szeretnék a világ megismerésében is segítséget nyújtani: a körülöttünk zajló események kihatnak a befektetési döntéseinkre is, és az egész életünkre is…

Azt tapasztalom, hogy a legtöbb ember lusta gondolkozni, egy kis is időt is sajnál azzal tölteni, hogy a világ valós folyamatait megismerje. Inkább szórakozik, beéri egy “szellemi rágógumival” és a celebekről szóló hírekkel, mindenféle álinformációkkal – ez kényelmesebb.

Ismerje meg a világot, vegye észre, hogy a hazai média mennyire manipulált és szűrt információt biztosít a számunkra- ebből nem fogja megtudni, hogy mi történik a világban és milyen változásokra kell felkészülnie.

Azért, hogy ne kelljen a morzsákat “csipegetnie”, a mozaikokat összerakva megismernie azt, hogy mi is zajlik körülöttünk, én szedtem össze az információkat aprólékos, fél éves munkával.

DIGITAL CAMERAKét EXTRA előadást is készítettem:

  1. Társadalmi problémák, válságok kiváltó okok, az újabb válságok előrejelzése. Mi a baj a modern pénzzel? Demográfiai és népesedési gondok, gazdasági fejlődés feltételei. Miért veszélyes a mindenhol jellemző magas államadósság?  Rendszerváltás óta elkövetett hibák, magyar gazdasági-társadalmi élet megoldatlan gondjai. További részletek az előadásról>>> 
  2. Környezetvédelem, megújuló energiák, technikai forradalom. Energia válság, megújuló energiákban rejlő lehetőségek. Szűkös erőforrások: víz, termőföld, ökolábnyom. Környezeti ártalmak, emberiség jövője, demográfiai robbanás hatásai. A technikai haladás főbb területei, újdonságai. Képes a technikai fejlődés megoldani a problémáinkat? További részletek az előadásról>>>

Az EXTRA előaádsok részvételi díja:

A két EXTRA előadás együttes ára 12.000 Ft!

Amennyiben a két előadás közül csak az egyikre jön, akkor 8.000 Ft-ot fizet.

Csoportos  jelentkezés (mindenki kapja a kedvezményt, min. 5 fő) és ajánlás esetén is adok árkedvezményt. (A kedvezmény mértéke minden esetben 20%/fő).

Az előadások maximális létszáma 10 fő! Ezért érdemes gyorsan jelentkezni!

Most a könyveim közül kettőt ajándékba kap!

A befektetői iskola EXTRA előadásai írásos formában is megrendelhetőek!

Nagyon sok a vidéki érdeklődő, így rájuk való tekintettel elkészítettem az előadások szöveges, írott változatát, amelyet pdf formátumban megvásárolhat. (Ezt az anyagot az előadás résztvevői is megkapják.)
A két előadás együttes ára ebben az esetben 8.500 Ft, egy előadásé pedig 5.300 Ft.

Megrendelését erre a mail címre küldje: info@bankweb.hu

 Jelentkezés az EXTRA előadásokra:

Köszönöm a jelentkezését, adatait bizalmasan kezelem.

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal