Befektetői Iskola szombaton!

Sok érdeklődő jelzi, hogy a munkahelyéről nem tud eljönni, ezért sajnos nem tud részt venni a Befektetői Iskola előadásain. Most itt az alkalom, Gimnázium előadás lesz 2015.november 14-én szombaton.

A Befektetői Iskola második előadása a “Gimnázium”, amely önállóan is látogatható, független az Általános Iskola tananyagától. Tehát minden pénzügyek iránt érdeklődő, az életét megváltoztatni szándékozó nyitott ember számára ajánlható ez az előadás – függetlenül attól, hogy mennyi a jövedelme, vagyona, és milyen szintű a pénzügyi tudatossága. Ugyanis a pénzügyeink kezelése “fejben dől el” (mint minden az életben), így aztán mindenkinek van mit tanulnia.

kerek-asztalA Befektetői Iskola tematikáját úgy alakítottam ki, hogy mindenki számára érthető legyen és olyan fontos, alapvető ismereteket nyújtson, amely a tanulásban előrébb tartók és a tudatos pénzkezelést éppen csak elkezdők számára is hasznos lehet. Amitől még egyedi ez a képzési rendszer az az, hogy nem csak pár előadásra terjed ki, hanem egy folyamatos és saját tempóban zajló életmód változást segítő rendszeres képzés:  e-mailben további anyagokat küldök 3 hónapon keresztül és a VIP hírlevélen keresztül minden elemzés, termékismertető további lehetőséget nyújt a tanulásra!

Mivel hosszabb ideje foglalkozom oktatással, így azt is tudom, hogy a tanulás során a legnagyobb ellenségünk a kitartás hiánya, ott rontják el a legtöbben, hogy a kezdeti lelkesedés hagyják kihunyni. A fegyelmet a diáknak kell hoznia, de azért léteznek praktikák, amelyekkel a tanár is ösztönözheti a diákokat:

– a képzés három szintű, így gyakrabban találkozunk, újabb inspirációkat adok
– az otthoni anyag érthető, rövid, vázlatos, ismétlést segítő
– akciós áron megveheti a három előadást, így anyagilag is ösztönzöm a részvételre
– időnként e-mailen kérdéseket teszek majd fel a hallgatóknak – emlékeztetve őket a tanulás befejezésének fontosságára

Minden tanulási folyamatban fontos a folyamatosság. Célom az, hogy a gondolkozását változtassam meg, nem egy egyszeri érzelmi impulzust szeretnék adni az előadáson és aztán kész.

Mit tanulhat a Gimnáziumban?

Az általános iskolában megtanuljuk a forint termékek kezelését (számlavezetés, betét, kamatszámítás, stb.), a gimnáziumban pedig a devizaügyletek megismerésére kerül sor. A deviza árfolyamok hátterével, kockázatának kezelésével is foglalkozunk. Megértjük hogy mi a valuta és deviza közötti különbség, miért előnyösek a külföldi termékek. Melyek a befektetési portfólió összeállításának szabályai, egyes befektetési termékek kockázatai. Biztosítások, befektetési alapok, kombinált befektetési termékek. Szóval végig vesszük a teljes befektetési palettát, majd eljutunk az anyagi biztonság megteremtésének eszközeihez.

Ragadja meg a lehetőséget és vágjon bele – változtasson az életén. Minden változásnak vannak anyagi vonzatai, ezért aztán van mit tanulnia nálunk.

Most a hétvégén, november 14-én szombaton 15-20 óra között részt vehet a Gimnázium előadáson!

 Jelentkezés a Befektetési előadásokra:

Jelentkezését e-mailen igazolom vissza. A helyszín és pontos időpontok is később kerülnek meghatározásra.

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal