CIB: országos kiáruítás

A CIB Bank akciója során októberig 25 hotelt és kereskedelmi ingatlant adnak olcsóbban.

A Mammut bevásárlóközpontban található squash clubért 94,5 millió helyett most 70,8 millióért lehet hozzájutni, míg az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky úton 125 millió helyett nem egészen 94 millió forintba kerül egy pizzéria a CIB-csoport akciójában. A bank különleges vásárt hirdetett: október elsejéig akár 25 százalék kedvezménnyel kínálnak 25, a csoport tulajdonában lévő fővárosi és vidéki ingatlant, köztük irodákat, hoteleket, ipari és kereskedelmi ingatlanokat, de lakóépületeket is. A CIB-csoport korábban már próbálkozott innovatív megoldásokkal, hogy újraértékesítse a tulajdonában lévő ingatlanállományt, ezek sikeresek voltak.

A Recovery Zrt. meghirdetett portfóliójában 16 vidéki és 9 fővárosi objektum szerepel. Akad 6700 négyzetméteres zuglói raktár és üzlethelyiség 162 helyett 122 millió forintért, de 23 ezer négyzetméteres építőanyag-áruház is iroda- és raktárépülettel Miskolcon 152 helyett 114 millió forintért. Pécsett eladó egy 47 négyzetméteres, korábban irodának használt lakás 8,5 helyett 6,3 millió forintért. Zsámbokon új tulajdonosát keresi egy sörfőzde 30 helyett 22,5 millió forintért. Nem messze a budakeszi vadasparktól egy akvapanziótól szabadulna a bank, amelynek területe 1300 négyzetméter, belső úszómedencéjéhez jacuzzi és szauna csatlakozik, a komplexumot konferenciateremmel és étteremmel is felszerelték, ára pedig 136 helyett 102 millió forint.

Eladásra kínálnak egy 240 négyzetméteres kétszintes lakást is egy négylakásos társasházban, közel a XII. kerületi Mátyás király úthoz. Az akciós ár 68 millió forint 91 millió helyett.

Az ingatlanok részletes adatlapja elérhető a www.recovery-ingatlan.hu weboldalon, ahol térképes kereső is segít. Az akció egyedülálló lehetőség, hiszen az ingatlanpiac egyre jobban teljesít – hívta fel a figyelmet a bankcsoport.
Forrás: vg.hu

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal