Ekkor figyel leginkább a férfi….

Persze a britek mérték fel, hogy melyik időpont a legalkalmasabb arra, hogy a nőre odafigyeljen a férfi.

20:15. Ekkor hajlandóak odafigyelni leginkább a férfiak arra, amit a nő mond. Legalábbis saját bevallásuk szerint a vacsora alatt, ebben az esti ipőpontban képesek szinte százszázalékos figyelmet szentelni párjukra – derül ki egy brit felmérésből.

A nők ehhez képest leginkább reggel 8:20-kor próbálnak fontos ügyekről beszélni, de hiába. A megkérdezett férfiak 39 százaléka azt is elárulta, hogy vezetés közben szívesen beszélgetnek komoly témákról, háromnegyedük utálja viszont, ha zuhanyzás alatt zavarják őket. A másik alkalom, amikor nem érdemes elkezdeni témázni: a videójátékozás vagy focinézés közben, a playstationözés alatt alig egy százalék tud figyelni arra, amit a másik mond, és 92 százalék meg sem hallja, mit mond a másik, ha kedvenc csapatának góljaiért izgul.

Érdekes módon azt állították a felmérésben részt vevők, hogy a filmnézés nem köti le őket annyira, hogy ne tudnának figyelni a feleségükre, barátnőjükre, 20 százalék pedig könnyebben beadja a derekát egy fontos döntésben, ha jelen vannak a családtagok is.

A felmérésből az is világossá vált, hogy a férfiak attól a felvezetéstől érzik magukat leginkább fenyegetve, hogy “beszélnünk kell”.
Forrás: hvg.hu

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal