Ha az Aréna és a Mastercard összefog

Rövidebb sorok, gyorsabb kiszolgálás és gondtalan szórakozás – akár készpénzmentesen. A Budapest Sportaréna új fejlesztései tetszeni fognak az ide látogatóknak.

Az Aréna új beléptető-rendszere és a frissen kifejlesztett applikációja mindenben segít, amire csak szükségünk lehet egy koncert vagy sportesemény meglátogatása kapcsán. Az új beléptető-rendszer a QR kód mellett már NFC jegykezelésre is alkalmas, ráadásul elég néhány kattintás a mobilon és a belépéstől kezdve a parkoláson át az ételrendelésig minden elérhető lesz sorban állás nélkül is.

Az alkalmazás (okostelefon applikáció) ingyenes, és ha valaki már az indulás előtt, otthon letölti, akkor a jegynyomtatást is megspórolhatja. Az applikációban kezelt jegyeket a beléptető-rendszer gyorsabban felismeri, mint a papírról beolvasandó vonalkódokat, amelyeknek feldolgozását az otthoni nyomtatás változó minősége miatt igencsak megnehezíti.A hamisíthatóságról már ne is beszéljünk…

Már az egy éve bevezetésre került érintőkártyás fizetési lehetőség is csökkentette a büféknél és a pénztáraknál a sorokat, de a helyzet tovább fog javulni azzal, hogy 2018. január 1-től az Aréna teljesen készpénzmentessé válik, azaz a büfékben és a parkolóházban már kizárólag bankkártyával lehet majd fizetni. Akik nem rendelkeznek bankkártyával, azok az Arénában található automatákból egy gyors regisztrációt követően Mastercard márkájú feltöltős bankkártyákat válthatnak ki, amelyet minden bankkártyás elfogadóhelyen használhat majd az Arénát elhagyva normál bankkártyaként.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal