Hiteligénylés -Adatlap

Hitelfelvétel esetén keressen meg bennünket, szívesen segítünk a legjobb megoldás kialakításában.

Töltse ki az alábbi igényfelmérő adatlapot és munkatársunk 24 órán belül megkeresi ajánlatunkkal.

Adjon meg minden hitelügylettel kapcsolatos információt, hiszen akkor részletesebb és személyre szabott ajánlatot tudunk készíteni.

Kapcsolatfelvétel

E-mail cím: info@bankweb.hu
Telefonszám: 20/462-88-50, 1/239-0370

2 thoughts on “Hiteligénylés -Adatlap

 1. K Józsefné

  Üdvözlöm Önöket.Érdeklődni szeretnék, hogy a bank miért nem adja ki az értékbecslési nyilatkozatát.Be kerülhetnénk a NEK programba.A bank előszőr névreszólóan küldött egy levelet, hogy jogosultak lehetünk a NEK.re.Bementünk, adtak nyomtatványt, mindent megszereztünk,beadtuk, És akkor utasitották el, hogy 16 M-ra van értékelve az ingatlan.Menyem rokkantjáradékos, állapota végleges, Fiam rehabilitácios munkakörben dolgozik,mostvan folyamatban a leszázalékolása.Nem azért nem fizettek mert nem akartak, hanem azért mert nincs miből. Minimálbérre kapták a kölcsönt.A NEK azt mondta,kérjünk egy nyilatkozatot a baki értékbecslésről.Azt mondták minden szempontból megfelelünk.A banknak nem érdeke, hogy megkapja a pénzét? Segitene két beteg emberen./ A VH-is kért ingatlan becslést ami megis történt./ 13M-ra értékelte. Nem értem a banknak ezt a negativ hozzáállásdát.Ha nem kapjuk meg kénytelen leszek a Bank felügyelethez fordulni. Egyéblént a közjegyzői okiratban semmilyen összeg nincs feltüntve, csak a kölcsön.

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Asszonyom,

   Én sem értem a bankot, javaslom, hogy írásban tegyenek panaszt. Érdemes esetleg egy másik fiókban, más ügyintézővel próbálkozni.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal