Ismét Everness Fesztivál!

Ismét megrendezik az Everness Fesztivált Balatonakarattyán 2015. június 24. és 28. között. A 2013-ban hiánypótló jelleggel életre hívott rendezvény a tudatos életmódnak, kikapcsolódásnak és feltöltődésnek kíván teret adni, amelyet előadások, alternatív mozgásformák és zenei programok kísérnek a Balaton partján.

evernessA családbarát ötnapos fesztivál idén még nagyobb területen, szélesebb körű programokkal és előadásokkal, hazai és külföldi zenei produkciókkal, folyamatos gyermekfelügyelettel várja a látogatókat, korosztályra való tekintet nélkül. Az elmúlt két év sikere alapján idén 8-10 000 látogatóra számítanak.

Az Everness Fesztivál középpontjában elsősorban a tudatosság, az egészséges életmód, az önmeghaladás és az emberi kapcsolatok állnak – legyen szó előadásról, műhelyfoglalkozásról, mozgásról, táncról vagy a zenei palettáról, minden program ezzel az utánozhatatlan szemlélettel összhangban jelenik meg.

Ez a Fesztivál más, valami nagyon egyedi

A fesztiválozók nemcsak lenyűgöző személyiségekkel és hiteles előadókkal találkozhatnak, de mozgalmas, vidám programokon tapasztalhatják meg az Everness életérzést, hogy harmóniában, kipihenten, tettre készen térhessenek haza. A tudatos táplálkozás terén is sok érdekességgel találkozhatnak majd a résztvevők, hiszen a nyers, vegán és vegetáriánus ételek egyedülállóan széles kínálatát kóstolhatják végig az öt nap alatt, megfizethető áron.

A zenei koncepció a világzene és chill műfajok minden szegletét felöleli. Ismét meglátogatja az Everness Fesztivált a Mirabai Ceiba formációja, a Glastonbury és Byron Bay Bluesfest teltházas örömkoncertjei után pedig először mutatkozik be hazánkban a máltai Tribali. A Freedom Cafe együttese idén ugyancsak jelen lesz, sőt énekesnőjük új zenekarát, a Wildfang-ot is magával hozza. Magyarok közül Péterfy Bori és Sena Dagadu, az Irie Maffia énekesnője, teszik tiszteletüket Balatonakarattyán.

Újdonságot jelent a tavalyi évhez képest, hogy a szervezők tematikus falvakat alakítottak ki. Az Öngyógyító Faluban Soma Mamagésa vonultatja fel azokat az egészségmegőrző technikákat, amiket ő maga is kipróbált és ajánl. Az Intimitás Faluban Kriston Andrea előadásokon és workshopokon át mutatja be módszerének, a Kriston Intimtornának rejtelmeit, míg az Elmélyülés Falu Csong An Szunim zen szerzetes védnöksége alatt teret biztosít az elvonuláshoz és a meditációhoz. A MagNet falvában a programok mellett civil szervezetek jelennek meg, a Bionom Faluban pedig Antal Vali mutatja be webáruházuk termékeit. Az Önmeghaladó Faluban Kiss J. Zsolt vezetésével az Everness saját előadói jelennek meg – többek között Dr. Menis Yousry, a világhírű pszichológus előadásait is meghallgathatjuk.

A szervezők számára kiemelten fontos a környezettudatosság, így az ÖKO és Tudomány Faluban a fesztivál öt napja alatt a témában meghívott előadók segítenek elmélyíteni az ismereteket bolygónk védelméről. A kicsiknek és szüleiknek Levente Péter Gyerek Faluja kínál foglalkozásokat, az Alkotótáborban pedig bárki kibontakoztathatja kreatív oldalát. Táncműfajokba, mozgásokba, a legkülönfélébb jógaórákba és harcművészeti ágakba is belekóstolhatnak a vendégek a megfelelő helyszíneken, de a falvak mindegyikében foglalkoznak majd testmozgással.

Mivel a szavak kevesek ahhoz, hogy megfelelően átadják az Everness életérzést, gyere el és tapasztald meg mindezt az Everness Fesztiválon, Balatonakarattyán június 24. és 28. között!

Valóban rendkívüli teljesítmény egy ilyen Fesztivál létrehozása. Nagy szükség van az ilyen rendezvényekre, csak ajánlani tudom mindenkinek!

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal