Ismét Oktoberfest Budapesten

2017-ben immár az ötödik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten az Oktoberfest Sörfesztivál október 5-8 között. Idén új helyszínen, a Kincsem Parkban várják a látogatókat.

Ismét átélheted igazi bajor sörfesztivál élményt és még Münchenbe sem kell utaznod: vár rád az Oktoberfest Budapest! A megnövelt alapterületű Paulaner Nagysátorban eső esetén is gördülékenyen megtartásra kerülnek a rendezvény eseményei: több mint 50 fellépő szórakoztatja a nagyérdeműt  4 napon át.

A nagysátorban az idén az eddigi legmodernebb hang és fénytechnikával és kivetítőkkel készülünk a még nagyobb élmény érdekében.  A Paulaner sátrat még egy hasonló méretű nagysátor egészíti ki annak érdekében, hogy a rendezvények és a hangulat töretlenül fenntartható legyen minden időjárási körülmény között.

Az idei évben különösen nagy hangsúlyt fektetnek a bajor hagyományok tiszteletére, így a teljes kiszolgáló személyzet klasszikus „dirndl” öltözetben lesz, mind emellett a fesztiválon különleges „Oktoberfest” étkeket lehet majd kóstolni. Olyan klasszikusokat, mint a Wiesn-Hendl, azaz grillezett csirke, ami a legcsodásabb krumpli salátával, vagy káposztasalátával, a sült csülök, bajor kolbászkák és természetesen a bajor perec, a Brezn. Mind emellett lesz természetesen Wiesenherzen, szív alakú mézeskalács, császármorzsa és forró rétes is.

Az első Októberfest 1810-ben került megrendezésre egy nagyszabású lóversennyel kiegészülve. A mostani magyar rendezvény keretén belül is számos ló és –agárversenyen szurkolhatunk és természetesen átadják az Oktoberfest Paulaner Nagydíjat is.

Minden elővételes jegyvásárlónak ingyenes buszjáratot biztosítanak a Stadionoktól a rendezvény teljes ideje alatt 10 percenként. Erről a csomópontról éjjel nappal gyakorlatilag bárhová el lehet jutni. Azok a vendégek , akik a helyszínen szeretnének jegyet vásárolni, szintén igénybe vehetik a buszjáratot 300 Ft-ért.

A rendezvény kiemelt fellépői: Neoton Família, Beatrice, Saragossa Band, Dj Dominique, Náksi Attila, Nigel Stately, DJ Lauer, DJ Jován, DJ Antonyo, DJ Willcox és sokan mások.

És ami egy sörfesztiválon szintén nem elhanyagolható körülmény, az idén kétszer annyi illemhelyünk áll rendelkezésre, mint a korábbi években.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal