Ismét Sajtfesztivál!

A korábbi Belvárosi Sajtfesztiválok sikerein felbuzdulva idén a III. Belvárosi Sajtfesztivált sokkal nagyobb, tágasabb területen rendezzük meg Budapest szívében, a Vajdahunyad várában, május 15-17 között.

A belépés mindhárom napon ingyenes. A rendezvény középpontjában a kézműves hazai és nemzetközi sajtkészítők állnak, ezeket kiegészítve a legnemesebb élelmiszerekkel.

A kisszínpadon délutánonként sajtkészítő bemutatókkal találkozhatnak a látogatók. Az élményt egy kézműves sörsétány és termelői borudvar teszi még teljesebbé. Ez a rendezvény több egy egyszerű fesztiválnál. Itt nem csak kóstolni lehet, de lehetőség nyílik elsajátítani a sajtkészítés fortélyait , és beszélgetni a sajtkészítőkkel is, akik több, mint szívesen mesélnek majd a sajtkészítés minden mozzanatáról a tejköpüléstől egészen a több éves érlelésig.

Kiváló program az egész családnak, hiszen a legkisebbeknek állatsimogatóval kedveskedünk és egy interaktív játszóház keretében megismerkedhetnek a tej és sajtkészítés apró fortélyaival játékos formában. A rendezvényt egy nagy szabású kalandpark egészíti ki, hogy még teljesebb legyen a család öröme.

Hagyományteremtő módon külön aktivitás keretében a vendégeknek lehetőségük nyílik, arra, hogy megválasszák az “Év Legjobb Sajtját”.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal