Jelzáloghitel – hitelkalkulátor

A korábbi években saját fejlesztésű hitelkalkulátorral és egyben előminősítő rendszerrel segítettük ügyfeleink tájékozódását a jelzáloghitelek világában.

Ma már olyan sok és alapvető paramétereiben eltérő ajánlat van a hitelpiacon, hogy minden bank ajánlatát egyedileg, az adott bank minősítő rendszerében érdemes kiszámítani. Az hitelajánlatok összehasonlítása pedig sokkal összetettebb dolog, sem hogy önmagában a havi részlet vagy a kamat ehhez elegendő lenne.

Keressen meg bennünket és segítünk az egyéni feltételeinek megfelelő legjobb ajánlat kiválasztásában.

Előzetes kalkuláció elvégzéséhez az alábbi adatlap kitöltését javasoljuk.

Várjuk jelentkezését.

dr.Tatár Attila

 

9 thoughts on “Jelzáloghitel – hitelkalkulátor

 1. Li Rudolf

  Tisztelt uram!
  Körbetartozás miatt 2008 ban megszűnt a vállalkozásom Magyarországon, az APEH keményen megbüntetett és 21 milliós tartozást számolt ki. 2008 óta külföldön dolgozok külföldi jövedelemmel rendelkezek. Szeretnék Magyarországon lízingre ingatlant venni, de olyan információt kaptam, hogy a bank az adótartozás miatt el fogja utasítani hiába az 1500 euro szlovákiai fizetés. Továbbá az a kérdésem, hogy magánszemély nyílt végű lízinget igénybe vehet-e valamilyen módon. Az … banknál a munkaszerződésem a folyószámla kivonatomat és a venni kívánt ingatlant is megfelelőnek találták, tehát a 180 napos magyarországi adótartozás beleszólhat-e a dologba.
  Köszönöm.

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Rudolf,

   Szerintem nem lesz gond, adja be a kérelmet.

 2. p jánosné

  Tisztelt Tatár Úr!

  Szeretném kérdezni, mi egy budapesti ingatlant szeretnénk megvásárolni. Sajnos BÁR listások vagyunk milyen lehetőségünk lenne ( hitel, lizing)
  Köszönöm
  P Jánosné

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Asszonyom,

   Sajnos adóslistásként jelenleg semmilyen hitelt sem tud felvenni. Más családtag, aki hitelképes volna?

 3. B József

  Tisztelt Attila!
  Engem a lakáslízing érdekelne,sajnos nincs más lehetőségem.Nekem van egy családi házam vidéken amit nem szeretnék eladni mert csak mélyen áron alul tudnám.Én 16 éve dolgozom Pesten albérletben laktam mindig,most van egy élettársam aki ugyancsak vidéki és ő is itt dolgozik 1 éve.Szeretnénk egy közös otthont.
  Nagyon érdekelne milyen lehetőségeink vannak és egyáltalán milyen bank foglalkozik lízinggel.Kérem ha tud segítsen nekem.

  Tisztelettel:

  • dr.Tatár Attila

   Kedves József,

   Jelenleg csak az OTP-nél van lakáslízing, de ott is szigorú. Nem egyszerűbb, mint a sima hitel…

 4. M Kaalin

  Kedves Atila!
  Vallalat reszere szeretnek ingatlanlisnget.
  Kinel tudok ma ilyen jellegu lisinget kotni

  udvozlettel ,
  M Katalin

 5. E Lajosné

  Kérdésem lenne Önhöz vagy Önökhöz önhibámon kivül Bárlistás lettem igy egyetlen Bank nem áll velem szóba a meglévő hiteleket mivel együtt olyan magas a részlet hogy nem tudom fizetni. Mit tegyek? ha meghalok a tartozás megszünik?

  • dr.Tatár Attila

   Kedves E.Lajosné!

   Mindig van kiút, egyelőre ne akarjon itt hagyni bennünket.
   Amennyiben van örököse, akkor neki kell majd eldöntenie, hogy az örökséget a banki teherrel vállalja-e vagy lemond róla.
   Keressen valakit a környezetében, aki eltartási szerződést kötne a lakásért. (Ha nem haladja meg az össztartozás a lakás értékét, akkor talán lehet ilyen megoldás….)

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal