Jön az új Google Chrome

Hamarosan kiadja a Chrome böngészőjének 64 bites verzióját a Google. A felhasználók számára ez a gyakorlatban a program gyorsulását jelenti majd.


A Chrome egyik legjobb tulajdonsága a sebessége, sokan éppen emiatt használják a Google böngészőjét. Éppen ezért jó hír, hogy Windows 7-re és 8-ra hamarosan érkezik a program 64 bites verziója, a Google bejelentése szerint ez tovább gyorsítja a böngészőt. A sebességnövekedés egyes esetekben, különösen a grafikai és multimédiás tartalmak megjelenítésénél 25 százalékos lesz.

A Google közlése szerint azért döntöttek a 64 bites Chrome kiadása mellett, mert az új Windowsokon futtatott Chrome-ok alatt már az operációs rendszer 64 bites verzióját használják az emberek, így most már van értelme a programból is kiadni ezt a változatot.

A fejlesztői csatornákon már elérhető, hamarosan mindenki számára kiadandó Chrome a gyorsulás mellett biztonságosabb is lesz, és a Google szerint a stabilitásán is sikerült javítaniuk. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a Chrome 64 bites verziója a tesztek során feleannyi alkalommal állt le, mint a jelenleg elérhető, egyébként szintén nem túl sokszor összeomló 32 bites változat.
Forrás: hvg.hu

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal