Ki lesz az év kereskedője?

Augusztus 31-ig lehet jelentkezni „Az Év Kereskedője 2017” versenyre, amelyet második alkalommal hirdetett meg a Mastercard.

A rangos elismerésért ezúttal is azok a kereskedők szállhatnak versenybe, akik eredeti és különleges megoldásokban gondolkoznak, nyitottak az innovációra és céljuk, hogy minden tekintetben többet nyújtsanak a vásárlóknak.

Tavaly öt kategóriában mintegy 50 pályázat érkezett, melyekből hét fős független szakmai zsűri választotta ki a legkiemelkedőbbeket.

Az elmúlt év tapasztalatait összegezve a szervezők idén 3+1 kategóriában hirdettek versenyt. A kereskedők a “Legjobb ügyfélélmény”, a “Legjobb multichannel értékesítés” és a “Legjobb mobil app digitális fizetéssel” címért pályázhatnak. A három kategória bármelyikében versenyző kereskedők pályázatai közül az abszolút első díjat, „Az év kereskedője” elismerést a legkiemelkedőbb megoldás kapja.

Eölyüs Endre igazgató a versennyel kapcsolatban elmondta:

„A Mastercardnál úgy látjuk, hogy a fogyasztók számára egyre fontosabb, hogy a vásárlásaik során a lehető legjobb élményben legyen részük, és ebben a kereskedőknek elévülhetetlen szerepe van. Az év kereskedője verseny azokat a vállalkozásokat szeretné segíteni, akik a vásárlók érdekében kényelmes és egyszerű megoldásokkal rukkolnak elő, miközben innovációban és egyedi megoldásokban is gondolkoznak. Reméljük, hogy ezzel a versennyel nem csak jutalmazhatjuk ezeket a kereskedőket, de egyre inkább felhívhatjuk a figyelmet arra, hogy ez az újító és vásárlócentrikus szemléletmód a záloga a hosszútávú fejlődésnek is.”

A versenyre 2017. augusztus 31-ig lehet jelentkezni. A pályázat az erre a célra fejlesztett honlapon (www.azevkereskedoje.hu) nyújtható be írásban.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal