Nézd a BankWebet az okostelefonodon

A BankWeb.hu folyamatosan lépést tart az internetes technológiák fejlődésével. Hol vannak már a html nyelven írott egyszerű weboldalak (2001.év)? Elkészült az új reszponzív weboldalunk.

Azt tapasztaljuk, hogy már jelenleg is minden harmadik látogatónk az okostelefonjáról keresi fel a bankweb.hu weboldalt. Eljött az ideje, hogy ennek megfelelően átalakítsuk a megjelenésünket: elkészült a reszponzív technológiát alkalmazó új weboldalunk!

Folyamatosan figyelemmel kísértük a mobiltelefonos webfejlesztéseket és több éve eldöntöttük, hogy nem készítünk külön weboldalt a mobiltelefonról érkező felhasználóinknak. Elképzeléseinknek legjobban az új reszponzív fejlesztői megoldások feleltek meg.

Egyre több eszköz – egy weboldal

A technológia fejlődésének köszönhetően mára rengeteg eszköz van, amely webes böngészésre, olvasásra alkalmas. Az egyik legnagyobb kihívást az jelenti, hogy olyan weboldalt készítsünk, mely minden eszköz kijelzőjén jól olvasható módon jelenik meg.  A megoldás erre a problémára a reszponzív design, melynek az a lényege, hogy egy weboldalunk van, viszont ez az oldal automatikusan felismeri azt az eszközt, amelyre a weboldal feltöltődik és másképp reagál az egyes képernyőméretekre. Az elemeinek szélessége lecsökken, a menüpontok összerendeződnek, ahol két oszlopos megjelenés volt, az egy oszlopra csökken – miközben a weboldal funkcionalitása megmarad.

Megújultak a társoldalaink is!
A BankWeb csoport több weboldalt is működtet, így a legújabb fejlesztések természetesen érintik a társoldalainkat is:
www.aranycenter.hu
www.penzbroker.hu
www.bankpanasz.hu

Nézze meg okostelefonján az új BankWeb.hu megjelenését

A tablet és okostelefon használók mostantól nagyobb betűmérettel, gyorsan betöltődő weboldallal és kényelmesen használható megjelenéssel fognak találkozni, miközben a hagyományos asztali gépet, nagyobb monitort használók változatlanul a két hasábos, kényelmesen áttekinthető, megszokott weboldalt vehetik igénybe.

Kevesebb hirdetés és kép teszi az oldalt még gyorsabban betöltődővé!

Természetesen a tartalom is változik: figyelembe kell vennünk azt a felhasználói igényt, hogy egyszerre maximum “féloldalas” írást hajlandó a legtöbb látogató elolvasni, kevesen vannak, akik a hosszabb elemzéseket kedvelik.  A rövid tartalomból egy linken keresztül azért tovább lehet olvasni a nagyobb lélegzetű elemzéseket, tartalmakat is.

Köszönjük a rendszeres olvasóinknak a kitartást, használják a megújult weboldalt és osszák meg velünk az észrevételeiket!

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal