Egyetem

A Befektetői Iskola harmadik előadása “megkoronázza” az előző előadásokat, megnyitja előttünk a pénzügyi függetlenség kapuját. Hogy tovább fokozzam a képzavart, felnyitja a hallgatóság szemét.

arany2Az Általános Iskola és a Gimnázium tananyagára építkezve készült el a Befektetői Iskola “Egyetem” előadása. Tehát feltételez egyfajta pénzügyi alapműveltséget, némi befektetői tapasztalat és meglévő befektetni való pénz sem árt, de nem kötelező az előző előadások meghallgatása – pusztán ajánlott.

Sokan fogják azt érezni, hogy ők már sokat fejlődtek és nem szeretnék az alapoknál kezdeni, de higgyék el, hogy legalább a Gimnáziumba érdemes az Egyetem előtt eljönni, mert annyira más az én megközelítésem és az anyag, amit meghallgatnak.

A Befektetői Iskola tematikáját – ahogyan azt már a Gimnáziumnál is írtam – a mai rohanó, soha rá nem érő ember tempójához igazítottam: egy  munkaidő után is látogatható előadás, és sok hasznos anyag, amit otthon bármikor elő lehet venni. A Gimnázium és Egyetem előadás anyaga mellett pedig e-mailben további rendszeres anyagot küldök, így folyamatos a tanulás, az ösztönzés!

Tudom, hogy a tanulás során a legnagyobb ellenségünk a kitartás hiánya, ott rontják el a legtöbben, hogy a kezdeti lelkesedés hagyják kihunyni. A fegyelmet a diáknak kell hoznia, de azért léteznek praktikák, amelyekkel a tanár is ösztönözheti a diákokat:

– a képzés három szintű, így gyakrabban találkozunk, újabb inspirációkat adok
– az otthoni anyag érthető, rövid, vázlatos, ismétlést segítő
– akciós áron hozzájuthat a három előadáshoz, így anyagilag is ösztönzöm a részvételre
– időnként e-mailen kérdéseket teszek majd fel a hallgatóknak – emlékeztetve őket a tanulás befejezésének fontosságára

A Gimnázium és Egyetem előadás mellé e-mail oktatás is jár

Minden tanulási folyamatban fontos a folyamatosság. Célom az, hogy a gondolkozását változtassam meg, nem egy egyszeri érzelmi impulzust szeretnék adni az előadáson és aztán kész.

Ezért aztán az előadás hallgatói három hónapon keresztül rendszeres e-mail anyagot is kapnak, amelynek során a tanultakat napi aktualitásokon keresztül tudják begyakorolni.

A kapcsolat egyébként is folyamatos lesz, hiszen minden hallgató felkerül a VIP Hírlevél listára is, ahol a meglévő ügyfeleimnek szoktam exclusive elemzéseket, anyagokat kiküldeni.

Mit tanulhat az Egyetemen?

Az általános iskolában megtanuljuk a forint termékek kezelését (számlavezetés, betét, kamatszámítás, stb.), a gimnáziumban pedig a devizaügyletek megismerésére kerül sor. A deviza árfolyamok hátterével, kockázatának kezelésével is foglalkoztunk.Melyek a befektetési portfólió összeállításának szabályai, egyes befektetési termékek kockázatai. Biztosítások, befektetési alapok, kombinált befektetési termékek. Szóval végig vesszük a teljes befektetési palettát, majd eljutunk az Egyetemi tananyaghoz.

Az Egyetem előadás az, ami ennek a pénzügyi képzésnek a csúcsa: itt lehet eljutni a valódi befektetői gondolkozáshoz. Egy olyan életpálya felépítését ígéri ez az előadás, amit bárki elérhet, végig járhat – ha az átlagosnál egy picit több jövedelemre tesz szert vagy nagyobb fegyelemmel egy komolyabb megtakarítási programot képes hosszú éveken keresztül végig csinálni.

Megismerjük a kockázatos befektetési termékek (tőzsde, forex) egyáltalán nem közismert világát, megtanulunk életben maradni a pénzpiacok viharos tengerén, a hatalmas fehér cápák között úszva. Megvizsgáljuk, hogy mennyi pénzt is lehet életünk dolgos szakaszában felhalmozni és később a nyugdíjas években ez a tőke mire is lesz elég?

Hogyan lehet passzív jövedelemre szert tenni és egyáltalán mekkora vagyonból lehet már napi munka nélkül megélni?

És a végére jutott még egy izgalmas kérdés: hogyan segíthetünk a gyerekeinknek? Milyen módon örökítsük át az általunk létrehozott vagyont?

 Jelentkezés a Befektetési előadásokra:

 

Jelentkezését e-mailen igazolom vissza. A helyszín és pontos időpontok is később kerülnek meghatározásra.

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal