Tudja mi az a Foxpost?

Tavasszal országszerte elérhetővé válik a FOXPOST új, innovatív észak-európai technológiát meghonosító csomagküldő szolgáltatása. A megoldás lényege, hogy a könnyen megközelíthető plázákban és hipermarketekben kihelyezett, praktikus szekrényekből a megrendelő közvetlenül veheti át vagy küldhet csomagot.

A FoxPost Zrt. márciusban debütáló csomagautomata-hálózata az interneten vásárlók és a biztonságos csomagküldési megoldást igénylők számára kínál Kelet-Európában is egyedülálló lehetőséget. Az Észtországból érkező rendszert meghonosító magyar vállalkozás stabil pénzügyi hátterét két hazai kockázati tőke alap, a Finext és Perion együttesen biztosítja.

A FOXPOST kikerülhetetlen láthatóságot biztosít a hamarosan elérhető szolgáltatásnak az ország legnagyobb, akár havi 20 milliós látogatószámot is meghaladó plázáiban és nagyobb élelmiszerboltjaiban. A hálózat tagjai között olyan jól ismert helyszínek is megtalálhatók, mint például a WestEnd City Center, az Arena Plaza vagy az INTERSPAR hipermarketek.

A szolgáltatlás egyik legjelentősebb újítása a beltéri kihelyezés. Ennek köszönhetően ugyanis kiküszöbölhetőek a kedvezőtlen időjárás okozta csomagsérülések, a felhasználók értékei pedig a megszokottnál jóval nagyobb biztonságot élvezhetnek. Az egyszerűen kezelhető automaták magas szintű diszkréciót garantálnak, továbbá mind a küldés, mind az átvétel védett, kellemes környezetben zajlik. A FOXPOST mindezt a helyszínek számának folyamatos bővítésével igyekszik minél több ember számára hozzáférhetővé tenni (induláskor több mint 50 , később pedig 250 automata áll majd rendelkezésre).

A beltéri csomagautomata-rendszer az észt, a finn és az orosz piacokon már jelentős sikereket és szignifikáns piaci részesedést ért el. Itthon már számos webáruház jelezte együttműködési szándékát – az Extreme Digital, a Petissimo, a The Body Shop, a Cipőpláza valamint az eOptika.hu is szeretne együttműködni a FoxPost unikális rendszerével, sőt, a legnagyobb magyar webáruház fejlesztő, az UNAS is segít abban, hogy a FOXPOST szolgáltatásai minél több webáruházban megjelenjenek. A felhasználói élményt központba helyező szolgáltatás kézzelfogható előnyeit pár hónap múlva mindenki megtapasztalhatja.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal