Szolgáltatásaink

Milyen kérdésekben lehet egy vállalkozás vezetőjének szüksége egy külső szakértőre?

Egy jól működő vállalkozásnak a saját tevékenységében profinak kell lennie, de a kapcsolódó szolgáltatásokat szintén profi módon kell intéznie – ha versenyben akar maradni. És ehhez már szakértőkre van szüksége.

Miben tudunk segíteni?

1.)  Profi weblap

Szeretne egy olyan weboldalt, mint az, ahol most jár? Egy jó weboldal elkészítése komplex feladat, hiszen keresőoptimalizálástól a linkmarketingen keresztül, a weblaptervezés, design és nem utolsó sorban a programozás egyaránt fontos.  Sikert csak ezek tökéletes harmóniája esetén lehet elérni. A siker nem csak a szép, hanem a hasznos weblappal mérhető. Megtalálják az ügyfelei?

2.) Vállalkozás indítása

Egy vállalkozás sorsa szinte már alapításakor eldől. Csak megfelelő és tervszerű előkészítés esetén van esély a sikerre!

Segítünk a vállalkozás tervezésében (cégalapítás, üzleti terv, finanszírozási források megszerzése, adminisztráció kialakítása, stb).

Egy kötetlen beszélgetést megér, hogy lássa hogyan is kellene ezt jól csinálni.

3.) Vállalkozás finanszírozása

Már működő és sikeres vállalkozása van, de a napi munkához és a fejlődéshez egyaránt “új pénzre” volna szüksége? Segítünk a megfelelő finanszírozási technika kiválasztásban, a pénz megszerzésében és szükség esetén befektető felkutatásában.

4.) Cégátvilágítás,hatékonyság növelés

Nem hiszi el, de cégét egy külső, hozzáértő szakember úgy látja, mint az orvos a röntgen képet. Mindent észrevesz, lát és tanácsot tud adni a változtatásra – ami néha fáj, de szükségszerű.

Megmutatjuk azokat a fejlesztési pontokat, amelyeket saját maga soha sem vehet észre a vállalkozása működésében.

5.) Üzleti terv készítése


Minden vállalkozásnak szüksége van egy jól elkészített üzleti tervre. Minden fejlesztési elképzelés, vállalkozás elindítása, terjeszkedés, stb. egy üzleti terv elkészítésével kezdődik. A jó tanácsadó ezt tudja és kellő gyakorlattal, tapasztalattal is rendelkezik ahhoz, hogy megfelelő tervet készítsen.

Kérjen időpontot egy kötetlen beszélgetésre.

Dr.Tatár Attila
E-mail cím: info@bankweb.hu
Telefonszám: 20/462-88-50.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal