Weblap gyorsan, szakszerűen, ja és olcsón

weblap készítés, olcsó honlap, hatékony webes megjelenés, keresett weboldalMa már olyan elterjedt és megszokott dolog az internet, hogy kevesen képesek ebből kimaradni. Igazán akkor válik izgalmassá a dolog, ha gondolatainkat, vállalkozásunkat másoknak is megmutathatjuk. Ehhez viszont kell készíteni egy weblapot.

Ezt mindenki tudja és azt hiszi, hogy ehhez egy programozóra van szükség.Pedig a jó weblaphoz nem csak egy programozó kell. Fel kell építeni a webes megjelenésünket az első pillanattól – tudatosan és jól!
Kezdődik mindez egy megfelelő domain vásárlással. Sokan gondolják, hogy elegendő egy ingyenes tárhelyre feltenni magunkat, ez a legolcsóbb. De gondoljuk végig: amikor valamit keresünk a neten, akkor mi sem csak az árat nézzük, hanem a szolgáltatás minőségét is. Egy ingyenes tárhelyen lévő weblap eleve vesztes. Sem az érdeklődők, sem a Google kereső nem értékeli sokra. Akkor pedig nem fogják megtalálni vagy elhinni, hogy jó az, amit ott ajánl.

Legyen saját weblapja

Miért ne lehetne saját weblapja, ha már van értékes tartalom, ötlet és tudás a birtokában?Valami olyan történik most, mint ami Amerikában volt a vadnyugat felfedezése és benépesítése idején….

Egy vállalkozás ma már weblap nélkül elképzelhetetlen, hiszen ez vált a névjegykártyánká. Itt mutatkozunk be, tartjuk a kapcsolatot a vevőinkkel és adunk el egyre többet a termékünkből, szolgáltatásunkból.

Nagyon tudatosan kell felépíteni a weblapot. Mi a termékünk, milyen kulcsszavakkal lehet azt leírni, kik a vevőink, hogyan fogjuk őket megtalálni? És még ezer kérdésre kell választ adnunk. Alapvető fontosságú a külcsín és a tartalom közötti összhang megteremtése is, valamint az összes internetes megjelenéssel kapcsolatos szabály ismerete (Pl. Szerzői jogvédelem, kéretlen levelek küldése, ügyfél adatok nyilvántartása, stb.)

Fontos előre gondolnunk a weblap folyamatos frissítésére, a fenntartás megszervezésére is. (Kel olyan felület, ahol magunk is tudunk tartalmat felvinni, módosítani, ne kelljen külső szakember a folyamatos működtetéshez!

És ami a legfontosabb: sok embert szeretnénk elérni. Ezért olyan weblapot kell készítenünk, amit az érdeklődők megtalálnak. Ehhez pedig az kell, hogy a keresők (leginkább a Google) jól értékelje és kezelje a weblapot, megfelelő helyre kerüljünk adott kifejezésekre történő keresés során. Fontos a linkmarketing és a webes hirdetés megszervezése is.

Pedig ez az összehangolt és sokrétű ismereteket igénylő munka a lelke a weblapfejlesztésnek! A programozó csak elkészíti, a marketinges pedig csak eladja a weblapot, de ki fogja optimalizálni, megtervezni és az egész folyamatot összefogni? Hát mi. Ettől különleges az általunk készített weblap!

Referenciáink:

www.gitarbudapest.hu
www.edfglobal.hu
www.penzbroker.hu
www.aranycenter.hu
www.eladoipari.info
www.iparibefektetesek.hu

Keressen meg bennünket és kérjen egy kedvező és személyre szabott ajánlatot!

dr.Tatár Attila
ügyvezető igazgató
posta: info@bankweb.hu
Telefon:  20/462-8850.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal