Vége az európai civilizációnak?

Akik ismernek, azok tudják, hogy nem kenyerem a dramatizálás, de most olyan adatokat találtam, amelyek elgondolkoztatóak. Európa demográfiai helyzete katasztrofális, jelenleg 52 millió muzulmán él közöttünk és pár évtized alatt többségben lesznek – ezzel megváltoztatva a megszokott keresztény elveken alapuló civilizációnkat.

Azt mondják a hozzáértők, hogy egy kultúra fennmaradásához (csak létszám szempontjából) legalább 2,11 termékenységi index szükséges. (Két felnőttre 2,11 gyermek születése kell, hogy jusson.) Ha ez a mutató 1,9, akkor a kultúra tartósan nem maradhat fenn, de 1,3-nál már megállíthatatlan és visszafordíthatatlan a pusztulási folyamat. Az ország, a gazdaság talán működhet- a bevándorlásnak köszönhetően.

Milyen ma a demográfiai helyzet a nyugati civilizációban?

Lássuk az európai országok termékenységi mutatóit:

 1. francia 1,8
 2. angol 1,6
 3. görög 1,3
 4. német 1,3
 5. olasz 1,2
 6. spanyol 1,2
 7. EU átlag 1,38
 8. magyar 1,32
 9. román 1,38

Franciaországban egy muzulmán család esetében ez a mutató 8,1!!! A 20 év alatti népesség 30%-a már ma is muzulmán, de több nagyváros esetében már 45% ez az arány. 2027-ben minden ötödik francia muzulmán lesz!

Harminc év alatt Nagy Britannia muzulmán népessége 82 ezerről 2,1 millióra nőtt és jelenleg ezer mecset van az országban. De várhatóan Németország 2050-re iszlám országgá válik.

De Amerikában sem jobb a helyzet. Kanadában 1,6 a termékenységi index, 5 év alatt 1,6 millióval nőtt a népesség, de ebből 1,2 millió bevándorló! Az USA mutatója is 1,6, de a latin-amerikai bevándorlóknak köszönhetően ez 2,11-re javul. 1970-ben 100 ezer muzulmán élt itt, ma 9 millió, 30 év múlva 50 millió lesz ez a szám….

Nem vagyok rasszista, csak gondolkodó ember, aki félti a ma még létező értékeket, kultúrát és civilizációt. Azért kell erről beszélnünk, mert az emberek erről KELL, hogy tudjanak!

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Vége az európai civilizációnak?

 1. Sipos

  Sajnálattal olvasom kétszer is a cikkben : “termelékenységi ” mutató. Harmadszor már helyesen használja a kifejezést. Amit írunk, átolvassuk, mielőtt közreadjuk. Különben hiteleségünk sérül.

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Sipos,

   Elnézést kérek az elírásért és köszönöm, hogy szólt. Javítottam.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal