Weblap készítés

Nem csak a vállalkozásoknak, de mindenkinek, akinek értelmes, közérdeklődésre számot tartó mondanivalója van, szüksége van egy weboldalra.
A legtöbben meg vannak győződve arról, hogy a weblap elkészítéséhez egy programozóra van szükség. Pedig ma már lehet jó weblapot készíteni minimális programozói tudással, viszont ami egyre jobban kell a weblap készítéshez az a keresőoptimalizálás, linképítés és a webdesign.

A legfontosabb, hogy mi magunk tudjuk, hogy mit szeretnénk a weboldallal kezdeni, mit várunk el tőle. Fel kell építeni a webes megjelenésünket, a domain vásárlástól, tárhely bérlésen keresztül a kulcsszavak, a teljes tevékenység felépítésén keresztül teljes részletességgel. Tudatos és jó terv a weblap készítés alapja!

Domain választás és tárhely bérlés

Ha a tevékenység és a weblap célja összeállt, akkor kell választani egy megfelelő és szabad domain nevet, amit aztán meg is kell vásárolnunk. Sokan gondolják, hogy elegendő egy ingyenes tárhelyre feltenni magunkat, ez a legolcsóbb. Azonban egy ingyenes tárhelyen lévő weblap eleve vesztes. Sem az érdeklődők, sem a Google kereső nem értékeli sokra. (Ekkora befektetéssel rendelkeznünk kell, ez kb évi 20 eFt.)

A domain kiválasztása rendkívül fontos. Részben azért, mert a megszólított kör ezen ér el (mintha ez lenne a lakcímünk), másrészt a Google kereső értékelése miatt. Szerencsés, ha a domain rövid, könnyen megjegyezhető és a kulcsszavunkat is tartalmazza.

És akkor csak most következik a weblap elkészítése, optimalizálása, betanítása. Ennek ára 50 ezer Ft-nál kezdődik és csak az elképzelésén, tervein múlik, hogy mire is van szükség, mit kell még beépíteni egy alapvető weboldalba.
Tehát mi minden igényre egyedi árajánlatot készítünk. A munkánk pedig az említett teljes folyamatot felöleli.

A weboldal létszükséglet

Egy vállalkozás ma már weblap nélkül elképzelhetetlen, hiszen ez vált a névjegykártyává. Itt mutatkozunk be, tartjuk a kapcsolatot a vevőinkkel és adunk el egyre többet a termékünkből, szolgáltatásunkból.

Nagyon tudatosan kell felépíteni a weblapot. Mi a termékünk, mondanivalónk, milyen kulcsszavakkal lehet azt leírni, kik a vevőink, hogyan fogjuk őket megtalálni? És még ezer kérdésre kell választ adnunk. Alapvető fontosságú ma már a megjelenés, olyan sok weboldal van, hogy az esztétikai szempontok egyre jobban felértékelődnek.

A webdesign és a tartalom között összhangnak kell lennie, én szeretem a letisztult színeket és tartalmat, ahol bármit max. két klikkeléssel el lehet érni. Az is lényeges, hogy az összes internetes megjelenéssel kapcsolatos törvényt és szabályt (írott és íratlan)  ismerjük: szerzői jogvédelem, kéretlen levelek küldése (spam), ügyfél adatok nyilvántartása, képek és más tartalom átvétele, stb.)

Fontos előre gondolnunk a weblap folyamatos frissítésére, a minden napi fenntartás megszervezésére is. (Kel olyan  olyan adminisztrációs felület, ahol mi magunk is tudunk tartalmat felvinni, módosítani. Ne kelljen külső szakember a folyamatos működtetéshez!)

Aki nem látszik, az nincs is

Olyan weblapot kell készítenünk, amit az érdeklődők megtalálnak, az a weboldal, amit senki sem talál meg, az nincs is. Ehhez pedig az kell, hogy a keresők (leginkább a Google) jól értékelje és kezelje a weblapunkat, megfelelő helyre kerüljünk adott kifejezésekre történő keresés során. Fontos a link marketing, keresőoptimalizálás és a webes hirdetés megszervezése is.

Mindezeket a teendőket összehangoltan kell megoldani, általában több szakember bevonásával és összehangolt munkával lehet csak mindezt jól elkészíteni. Ezért aztán egy jól elkészített weboldal nem olcsó mulatság, az ára is sokkal magasabb, mint önmagában a weboldal elkészítése.

A programozó csak elkészíti, a designer pedig csak felöltözteti a weblapot, de ki fogja optimalizálni, megtervezni és az egész folyamatot összefogni? Hát mi. Ettől különleges az általunk készített weblap!

Referenciáink:

www.edfglobal.hu
www.gitarbudapest.hu
www.penzbroker.hu
www.aranycenter.hu

És további sok weboldal….

Keressen meg bennünket és kérjen egy kedvező weblap készítési ajánlatot!

dr.Tatár Attila
posta: info@bankweb.hu
Telefon: 0620/462-8850.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal