IIR Magyarország Kártyapiac Konferencia

Új szelek fújnak a pénzpiacokon: PSD2, azonnali fizetési rendszer, digitalizáció, fintech bomba, növekvő készpénzállomány, alternatív fizetési megoldások. Csak néhány, a bankkártyák világát érintő és azt jelentősen befolyásoló kihívásokból.

Immár sokadik éve rendezi meg az IIR Magyarország a Kártyapiac konferenciát. Az idei év sok szempontból különleges, régen találkoztunk ennyi újdonsággal a bankkártyák területén.

A bankkártyák világát is jelentősen meghatározó új szabályozás előtt áll a pénzügyi szektor: a PSD2 irányelv implementálása és az azonnali fizetési rendszer bevezetése. Az idei konferencia nagy szelete ezekkel a kérdésekkel foglalkozik. A résztvevők első kézből tájékozódhatnak, a European Banking Authority-tól a PSD2 & RTS-ről. Több előadás is foglalkozik ezzel a fontos kérdéssel.

Az Ingenico Group értékesítési vezetője a készpénzmentes társadalom szolgálatában álló innovációkat mutatja be. Ezen kívül bővebben szó esik a pénzforgalmat érintő változásokról a Magyar Nemzeti Bank előadásában.

A konferencia második napján ismertetésre kerül a mobilfizetés hazai helyzete, az innovációk és trendek a digitális fizetések területén.

A résztvevők megismerkedhetnek a GRÁNIT Pay tapasztalataival és a digitális bank megoldásaival, a K&H Bank innovatív megoldásaival a banki mobilfizetésben és a MKB FinTech Programjával.

Kifejtésre kerülnek a kártyaelfogadási piac változásai Kelet-Európában, majd a fintech világban rejlő lehetőségekről és veszélyekről, valamint a fintech cégek és a bankok kapcsolatáról a FinTech Group Kft. ügyvezetője osztja meg a tapasztalatait.

A Kártyapiac konferencia a témában az egyetlen hazai, a szakma számára átfogó képet nyújtó rendezvény, ahol a szakemberek a jövőbe tekinthetnek a kártya- és mobiltechnológia világában.

A folyamatosan frissülő programot megtekintheti a www.kartyapiac.hu  weboldalon.

A konferenciát pár héttel követő 1 napos interaktív workshop pedig nagyszerű lehetőséget kínál a kihívást jelentő kérdések, felmerülő problémák gyakorlati és játékos megvitatására a CAPSYS Informatikai Kft. és NCR szakértőinek vezetésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük