Általános iskola

Az elmúlt tíz évben a világ nagyon megváltozott: nem téved sokat, aki úgy érzi, hogy mindenki a pénzét akarja elvenni! Gátlástalanná vált az állam, a NAV, a bankok, biztosítók, az intézményekbe vetett hit oda. Egyedül kell megküzdenünk minden nap az életben maradásért.

Aki most úgy érzi, hogy túlzok, az egy álomvilágban él, ideje felébrednie!

2014-07-07 10.45.15A dzsungelharcban nincs idő magyarázkodni, senkit sem érdekel, hogy miért lettél áldozat, megesznek és kész. Csak rajtad múlik, hogy kellő fegyverzetben lépsz-e ki ebbe a világba, ahol egy banki tárgyaláson az életed következő tíz éve dőlhet el.

A BankWeb.hu 12 éve segíti az olvasóit a pénzügyi termékek megismerésében. A Befektetési Iskola képzési sorozata mára megkerülhetetlen tudás forrásává vált: pénzügyi ismeretek nélkül elveszünk! Erre sok példát láthatunk a környezetünkben….

Az alapszintű képzés neve “Általános Iskola”. Ez egy három szintű képzés első előadása, amelyet hasznos és életszerű otthoni oktatási anyag egészít ki.  Nevével ellentétben az Általános Iskola egy olyan képzés, amelynek során a teljes pénzpiaci termékskála megfelelő kezelése elsajátítható.

A legfontosabb témák:  a modern pénz természete, infláció és a hosszú távú tervezés alapjai. Családi költségvetés készítése, bankszámlanyitás rejtelmei, banki költségek és kamatok számítása, állampapír és banki betét megismerése. Megtakarítási lehetőségek, felhalmozási termékek. Amilyen a családi költségvetése, olyan lesz az élete.

Minden anyagot az előadás végén megkap és otthon saját tempójában újragondolhat, begyakorolhat. A végén meg fogja érteni, hogy mi zajlik a függöny mögött!

A legtöbben tehernek érzik a pénzügyeik intézését, gyorsan szeretnek végezni, szívesen hallgatnak másokra, csak legyünk már túl rajta. Azért ilyen a hozzáállásuk, mert kényelmetlenül érzik magukat egy olyan helyzetben, ahol a felét sem értik annak, ami elhangzik és nincs elég információjuk a valódi döntés meghozatalához.

A pénzügyek megtanulhatók

Sok embernek valóban az az érdeke, hogy a tömegek úgy érezzék, hogy a pénzügyek misztikus, átlagember számára megismerhetetlen kérdések. De ez nem igaz, bárki megtanulhatja a mindennapi életben használatos pénzpiaci termékek korrekt ügyintézését. De természetesen némi erőfeszítésre, időre és pénzre azért ekkor is szükség van. Azért ez nem a “Tanuljunk meg 5 nap alatt angolul” tanfolyamhoz hasonlít, hanem olyan tanulás, amit egész életünkben folytatnunk kell. A BankWeb ebben a folyamatban is segít, a Gimnázium és Egyetem előadások például nagyon jó lehetőséget nyújtanak a tanulás folytatására.

Szeptembertől akciós előadások lesznek!

Befektetési tanácsA mostani akció kapcsán 3 előadás anyagát és a saját pénzügyi ismereteinek megfelelő továbbképzést kaphat 8.000 Ft-ért. Ez egy hónap alatt kb. napi egy kávé ára. Az előadás egy délutánt vesz igénybe és olyan anyagokat kap, amelyek segítségével otthon a saját tempójában fejezheti be a tanult információk elmélyítését.

Befektetői Iskola előadásairól, az akcióról további részleteket itt talál.

dr.Tatár Attila
info@bankweb.hu

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal