Iskola

kerek-asztalA Befektetői Iskolát azért hoztam létre, mert egyre kétségbeejtőbb látni az űrt a világ működése és az emberek alulinformáltsága között. Legalább azoknak szeretnék segíteni, akik a felismerésig eljutottak: NEM ismerik a világot, amely körülveszi őket.

A média összes csatornája és a gazdasági sajtó is felesleges szellemi rágógumit közvetít valódi hírek és használható információk helyett. Ha valaki valóban látni szeretné, hogy mi zajlik körülötte, akkor morzsákat kell csipegetnie, látszólag össze nem illő adatokat gyűjtenie és elemeznie. Igyekszem a Befektetői Iskola keretében erre megtanítani a hallgatóságot és VALÓDI, használható információkkal felnyitni a szemüket.

A legjobb befektetés a tanulás. Jöjjön el befektetési előadásomra, lássa a világot, ahogy még nem láthatta és alapozza meg a befektetési döntését a segítségemmel.

A Befektetői Iskola előadásai

A Befektetői Iskola egy olyan egymásra épülő oktatási csomag, amelyből megismerheti a pénzügyi folyamatokat, a mindennapi használat során – sajnos többnyire rosszul használt pénzügyi termékeket (bankszámla, hitelkártya, személyi és fogyasztási hitelek), a legalapvetőbb számításokat (költség, kamat) és a befektetési termékeket.
Az előadások egyenként is látogathatóak, de a teljes előadás sorozat látogatásához kedvezmények társulnak.

Rendszeres előadások:

Általános iskola: A modern pénz természete, infláció és hosszú távú tervezés alapjai. Családi költségvetés készítése, bankszámla, banki költségek és kamatok számítása, állampapír és banki betét megismerése. Megtakarítási lehetőségek, felhalmozási termékek.

Gimnázium: Devizaügyletek megismerése, árfolyamkockázat, külföldi termékek. Befektetési portfólió összeállításának szabályai, befektetési termékek kockázatai. Biztosítások, befektetési alapok, kombinált befektetési termékek. Anyagi biztonság megteremtése.

Egyetem: Tőzsde, Forex, magas nyereségű, de kockázatos termékek. Kockázat kezelésének általános módjai. Passzív jövedelem szerzési formák, ingatlan portfólió felépítése, adózási kérdések. Anyagi biztonság átörökítése gyermekeinkre.

A rendszeres előadások részvételi díja: 8.000 Ft/előadás. A három előadás együtt 20.000 Ft

Befektetői Iskola EXTRA

A rendszeres pénzügyi témájú előadások mellett szeretnék a világ megismerésében is segítséget nyújtani: a körülöttünk zajló események kihatnak a befektetési döntéseinkre is, de az egész életünkre is…

Ezért aztán két EXTRA előadást is készítettem:

 1. Társadalmi problémák, válságok kiváltó okai, azok előrejelzése. Miért veszélyes a mindenhol magas államadósság?  További részletek>>> 
 2. Környezetvédelem, megújuló energiák, technikai forradalom. Energia válság, megújuló energiákban rejlő lehetőségek. Szűkös erőforrások? víz, termőföld, ökolábnyom. Környezeti ártalmak, emberiség jövője, demográfiai robbanás hatásai. A technikai haladás főbb területei, újdonságai. Képes a technikai fejlődés megoldani a problémáinkat?

Az EXTRA előadások részvételi díja:

A két EXTRA előadás együttes ára 12.000 Ft!

Amennyiben a két előadás közül csak az egyikre jön, akkor 8.000 Ft-ot fizet.

Csoportos  jelentkezés (mindenki kapja a kedvezményt, min. 5 fő) és ajánlás esetén is adok árkedvezményt. (A kedvezmény mértéke minden esetben 20%/fő).

Az előadások maximális létszáma 10 fő! Ezért érdemes gyorsan jelentkezni!

A befektetői iskola EXTRA előadásai írásos formában is megrendelhetőek!

Nagyon sok a vidéki érdeklődő, így rájuk való tekintettel elkészítettem az előadások szöveges, írott változatát, amelyet pdf formátumban megvásárolhat. (Ezt az anyagot az előadás résztvevői is megkapják.)
A két előadás együttes ára ebben az esetben 8.500 Ft, egy előadásé pedig 5.300 Ft.

Megrendelését erre a mail címre küldje: info@bankweb.hu

 Jelentkezés a Befektetési előadásokra:

A fenti időpontok változhatnak!

Adatait bizalmasan kezeljük. A fenti jelentkezés nem jár semmilyen következménnyel, mindössze a kapcsolatfelvételt szolgálja!

dr.Tatár Attila

6 thoughts on “Iskola

 1. Keresztury ÍMiklós

  Kedves Attila,

  A környezetvédelem, megujuló erőforrások hazai hasznositása téma érdekelne. Lesz mostanában előadás, konzultáció amin részt vehetnék?
  Az ilyen jellegü pályázatok, banki finanszirozási megoldások, és használható külföldiek is érdekelnek.

  Tisztelettel, Keresztury Miklós

  • dr.Tatár Attila

   Szia,

   A hazai hasznosítással nem foglalkozom részletesebben, de segítek pályázatot választani, ha szükség van rám. :)
   Az előadás időpontokat ezen az oldalon látod, de jelentkezem e-mailen is, ha gondolod.

 2. Kedves Attila!

  Szeretném megkérdezni, hogy a 2016. január 22-én tartandó előadás mettől meddig tart?
  Köszönettel:
  K Krisztián

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Krisztián,

   15-20 óra között tartjuk az előadást.

 3. K Nikoletta

  Tisztelt dr. Tatár Attila,

  Mikor lesz legközelebb “Általános iskola” – szintű előadása?

  Köszönöm előre is a válaszát,
  Üdvözlettel
  Ks Nikoletta

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Nikoletta,

   Május 15-én. Frissítettem az időpontokat…..
   E-mailt is küldök.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal