Bank minősítése

Elégedett a bankjával? Bármi is a kérdésre a válasz, szeretné véleményét megosztani másokkal?

Minősítsük most mi ügyfelek a bankot. Az elküldött vélemények összegzésével pedig kapunk egy minden bizonnyal nagyon szubjektív, de mégiscsak az ügyfelek véleményét tartalmazó összesítést.

Értékelje és minősítse a bankját

Készítünk egy rangsort, ahol a bankokat pontozzuk több szempont szerint. Lássuk mennyire vagyunk velük megelégedve.Nem egyszeri akcióról van szó, a minősítés folyamatosan zajlik, egyre több ügyfél véleménye egyre pontosabb banki rangsort fog eredményezni.

Az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk, töltse ki adatlapunkat. Bankot értékelő adatlap >>>

A beérkezett adatlapok összesítését itt láthatják

[easyreview title=”Bankok minősítése” cat2title=”Budapest Bank” cat2detail=”” cat2rating=”3.3″ cat3title=”CIB Bank” cat3detail=”” cat3rating=”2.7″ cat4title=”Erste Bank” cat4detail=”” cat4rating=”2.9″ cat5title=”FHB Bank” cat5detail=”” cat5rating=”2.9″ cat6title=”K&H Bank” cat6detail=”” cat6rating=”4.0″ cat7title=”MKB Bank” cat7detail=”” cat7rating=”4.7″ cat8title=”OTP Bank” cat8detail=”” cat8rating=”3.6″ cat9title=”Raiffeisen Bank” cat9detail=”” cat9rating=”2.1″ cat1title=”Raiffeisen Bank” cat1detail=”” cat1rating=”2.1″]

5 thoughts on “Bank minősítése

 1. T Tamás

  Minden íresztelés ellenére 15 éve vagyok cib-es.Csak pozitív tapasztalatom van,persze leet,ogy fiók válogatja.Egyetlen probléma,ogy az országos lefedettség gyengült.

 2. Vné Ibolya

  Sok problémám van mostanában a bankokkal, az egyik problémám a C….. Kölcsönt igényeltem tőlük, áru vásárlásra. Jóhiszeműen aláírtam a szerződést, melynek egy példányát sem kaptam kézhez. Majd amikor a Banktól kézhez kaptam a szerződést, amelyet elfogadtak, akkor tapasztaltam, hogy a biztosítás is be van jelölve. A biztosításról nem is volt szó, de ha szóba kerül, én azt kerek perec elutasítom. Tehát az aláírás után jelölték azt be. De nem az a biztosítás lett bejelölve, ami rám vonatkozhatna. Én nyugdíjas vagyok, ők meg azt jelölték be, ami a munka elvesztése esetére szólna, az extra biztosítást. Gondolom, ennek magasabb a díjtétele. Így aztán két lovat is megnyergeltek volna, mert ha történetesen meghalok, halál esetre nincs biztositásom. Igy a teljes visszafizetendő összeg 18 ezer forint híján pont a duplája lett volna a rendes vételárnak. Én ezen a nyilvánvaló csaláson annyira felháborodtam, hogy kértem az … személyi hitelt és egy összegbe kifizettem a tartozásom. Kérem szépen azóta nem hagynak békén, 7145 forintot követelnek tőlem, hol végrehajtással, hol feljelentéssel fenyegetnek, természetesen bélyegző, és aláírás nélküli levélben.
  Nem tudom, hogy hova fordulhatok panaszommal, főleg, hogy pénzem sincs per indításához. Kérem a segítségüket, a Bank felügyeletet megszüntették, de csak van valami felügyelet, ami ezeket a csalókat megfékezi. Tisztelettel

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Ibolya,

   A Felügyelet nem szűnt meg, itt találja:
   http://www.mnb.hu/felugyelet
   De előtte javaslom, hogy tegyen a banknál írásban panaszt, erre mindenképpen írásban kell válaszolniuk.

 3. n anikó

  ma rettenetes élményben volt részem az … bankban. édesanyám számlájáról szerettem volna pénzt felvenni. társkártyatulajdonos vagyok, teljes hozzáféréssel, édesanyám szinte járásképtelen, még idejében megbizást adott, több mint 10 éve vagyunk a banknál. szeptember 1-én ideiglenes személyi igazolványt kaptam, a bank nem fogadta el. közölték, hogy érvényes, legális, mégsem adhatnak ki pénzt. magyar állampolgár vagyok, érvényes okiratokkal, ez törvénytelen. az … bank állam az államban? az okmányirodában mondták, hogy ez törvénytelen. hétfőn megszüntetjük a bankszámlást, a lekötést, és minden egyebet. hol tehetek hivatalos panaszt? ez még mindig magyarország.

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Asszonyom,

   A dolgot én sem értem, szerintem is jogos a felháborodása.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal