Gimnázium

A Befektetői Iskola második előadása önállóan is látogatható, független az Általános Iskola tananyagától. Bizonyos alapvető tudást, a pénzügyi kifejezések ismeretét már feltételezi, de “józan paraszti ésszel” minden témája megérthető.

kerek-asztalA Befektetői Iskola tematikáját a mai rohanó, soha rá nem érő ember tempójához igazítottam: egy  munkaidő után is látogatható előadás, és sok hasznos anyag, amit otthon bármikor és gyakran ismételve az anyagot elő lehet venni. A Gimnáziumtól pedig e-mailben további rendszeres anyagot küldök, így folyamatos a tanulás, ösztönzés!

Tudom, hogy a tanulás során a legnagyobb ellenségünk a kitartás hiánya, ott rontják el a legtöbben, hogy a kezdeti lelkesedés hagyják kihunyni. A fegyelmet a diáknak kell hoznia, de azért léteznek praktikák, amelyekkel a tanár is ösztönözheti a diákokat:

– a képzés három szintű, így gyakrabban találkozunk, újabb inspirációkat adok
– az otthoni anyag érthető, rövid, vázlatos, ismétlést segítő
– akciós áron megveheti a három előadást, így anyagilag is ösztönzöm a részvételre
– időnként e-mailen kérdéseket teszek majd fel a hallgatóknak – emlékeztetve őket a tanulás befejezésének fontosságára

A Gimnázium mellé e-mail oktatás is jár

Minden tanulási folyamatban fontos a folyamatosság. Célom az, hogy a gondolkozását változtassam meg, nem egy egyszeri érzelmi impulzust szeretnék adni az előadáson és aztán kész.

Ezért aztán a gimnazisták téma és aktualitás szempontja szerint három hónapon keresztül rendszeres e-mail anyagot is kapnak, amelynek során a tanultakat napi aktualitásokon keresztül tudják begyakorolni.

A kapcsolat egyébként is folyamatos lesz, hiszen minden hallgató felkerül a VIP Hírlevél listára is, ahol a meglévő ügyfeleimnek szoktam exclusive elemzéseket, anyagokat kiküldeni.

Mit tanulhat a Gimnáziumban?

Az általános iskolában megtanuljuk a forint termékek kezelését (számlavezetés, betét, kamatszámítás, stb.), a gimnáziumban pedig a devizaügyletek megismerésére kerül sor. A deviza árfolyamok hátterével, kockázatának kezelésével is foglalkozunk. Mi az a devizaháború és kik lesznek a nyertesei? Megértjük hogy mi a valuta és deviza közötti különbség, miért előnyösek a külföldi termékek. Melyek a befektetési portfólió összeállításának szabályai, egyes befektetési termékek kockázatai. Biztosítások, befektetési alapok, kombinált befektetési termékek. Szóval végig vesszük a teljes befektetési palettát, majd eljutunk az anyagi biztonság megteremtésének eszközeihez.

 Jelentkezés a Befektetési előadásokra:

 

Jelentkezését e-mailen igazolom vissza. A helyszín és pontos időpontok is később kerülnek meghatározásra.

dr.Tatár Attila

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal