Kapcsolat

A BankWeb egy 2001.áprilisától működő bank- és pénzügyi tanácsadó portál, amelyet egy bankoktól független társaság, a bankweb.hu Kft üzemeltet.

Nézd a BankWebet az okostelefonodon>>>

Az alábbi fontos pénzügyi kérdésekben várjuk megkeresésüket.

Olvassák írásainkat és felkészülten vágjanak bele bármilyen pénzügyi tranzakcióba.

Befektetési tanácsadás – kérjen időpontot

A tanácsadás ingyenes és sokkoló. Készüljön fel rá, hogy megváltozik a pénzről való gondolkozása….

Irodánkat itt találják, fogadni csak előzetes időpont egyeztetést követően tudjuk.

dr.Tatár Attila
E-mail cím: info@bankweb.hu
Telefonszám: 20/462-88-50. és 1/796-4415.
Adószám:67408230-1-41
Iroda: 1027 Budapest, Varsányi udvar 2.

Szakértői munka:

piacesprofit-logo-2013

logo_nlcafe

9 Hozzászólás ehhez: “Kapcsolat”

 • Tisztelt Tatár Úr!
  A mai nap kaptam az Unicredit banktól egy “értékpapír számlakivonatot” melyben elszámolást küldenek a nevemben nyitott értékpapír számla egyenlegéről, mely ebben az esetben egyenlőre 0 Ft.
  Létrehoztak a nevemmel, adataimmal egy mnb fiókot ahová jelszóval tudnék belépni, s ott találok részletes elszámolást, stb.
  A kérdéses bankkal semmilyen kapcsolatban jelenleg nem állok, több mint tíz évvel ezelőtt volt ott folyószámlám egy ideig, gondolom onnan vannak meg az adataim.
  Kérdésem: – hagyjam e figyelmen kívűl az értesítést és a nevemben nyitott számlát, vagy tegyek lépéseket a megszüntetésére?
  Ezt a szolgáltatást én nem kértem, nem járultam hozzá, így elvileg számlakezelési díjat (vagy bármilyet) nem számolhatnak fel nekem ugye?
  Köszönöm válaszát.

  • Kedves Ferenc,

   Szerintem rosszul tudja és a számla megnyílt. Szóval ne hagyja annyiban és ha nem szeretné, akkor menjen be és szüntesse meg, mert lesznek költségek….

 • Kedves Attila!

  Egy ismerősöm nevében érdeklődnék. CHF alapú kölcsönt vett fel (4 millió, szabad felhasználású) 2008-ban. 2010-ben rokkant nyugdíjas lett, 120.000 ft nyugdíjat kapott, majd 2012-ben ezt elvették és rokkant járadékot állapítottak meg 39.000 forintot, ebből már nem tudta fizetni a törlesztő részleteket, a szerződést felmondták és átadták egy faktoring cégnek. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e ellehetetlenülési jogszabály és ennek milyen feltételei vannak?

  • Kedves Magdolna,

   Elévülés van, de minden felszólítás kitolja ennek határidejét, szóval erre nem nagyon lehet számítani sajnos….

 • Tisztelt dr.Tatár Attila!

  2012-ben tartozás miatt az egyik bank a szabadfelhasználású hitelszerződést megszüntette, és követeléskezelőnek engedményezte. Kérdésem az lenne, hogy a követeléskezelő alkalmazhatja -e a banki hitelszerződésben meghatározott kamatot, vagy ( mivel nem hitelintézet) más, jogszabályban meghatározott költségeket számolhat csak fel (késedelmi kamat, kezelési költség stb.) ?

  Válaszát előre is köszönöm.

 • Tisztelt Tatár úr !

  Lakáscsere előtt állunk,2 éves kislányunkra születése után igényeltünk szocpolt. Mivel nem telik el a 10 év,akkor is “letéti számlára” kell befizetni a kapott összeget az Államkincstárhoz,ha cserélt lakások vételára ugyanaz(egy az egyben cserélnénk) .
  Nem lehet felfüggesztést igényelni hogy ne kelljen a pénzt visszafizetni? Harmadik gyerek révén nem kevés összegről van szó.

  Köszönettel.: T Tímea

  • Kedves Tímea,

   Esetleg egy másik (pl.szülői) ingatlanra történő bejegyzés is lehetőség lenne, erre kell kérni engedélyt a minisztériumtól.

 • Kedves Attila!
  Gratulálok az elmúlt 14 év eredményeihez és további sok sikert kívánok!
  Üdvözlettel:
  Krisztina

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>