Akciós pénzügyi előadás 2016.január 29-én!

A mostani akció kapcsán a GIMNÁZIUM előadást, annak részletes anyagát, tehát a saját pénzügyi ismereteinek megfelelő továbbképzést kap 8.000 Ft-ért. Ez egy hónap alatt kb. napi egy kávé ára. Az előadás egy délutánt vesz igénybe és olyan anyagokat kap az előadást követően, amelynek a segítségével otthon tudja a saját tempója szerint elsajátítani a pénzügyek profi intézését. Ajándék e-könyv!

Hogyan válhatok befektetővé? Szakkönyv a passzív jövedelemről. Portfólió és befektetési terv.A Befektetői Iskola rendszeres előadásairól>>>

 

Általános iskola: A modern pénz természete, infláció és hosszú távú tervezés alapjai. Családi költségvetés készítése, bankszámla, banki költségek és kamatok számítása, állampapír és banki betét megismerése. Megtakarítási lehetőségek, felhalmozási termékek.

Gimnázium: Devizaügyletek megismerése, árfolyamkockázat, külföldi termékek. Befektetési portfólió összeállításának szabályai, befektetési termékek kockázatai. Biztosítások, befektetési alapok, kombinált befektetési termékek. Anyagi biztonság megteremtése.

Egyetem: Tőzsde, Forex, magas nyereségű, de kockázatos termékek. Kockázat kezelésének általános módjai. Passzív jövedelem szerzési formák, ingatlan portfólió felépítése, adózási kérdések. Anyagi biztonság átörökítése gyermekeinkre.

A rendszeres előadások részvételi díja: 8.000 Ft+ÁFA/előadás. A három előadás együtt 20.000 Ft+ÁFA

  Jelentkezés a Befektetési előadásokra:

[easy_contact_forms fid=9]

Adatait bizalmasan kezeljük. A fenti jelentkezés nem jár semmilyen következménnyel, mindössze a kapcsolatfelvételt szolgálja!

dr.Tatár Attila

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük