Arany

Befektetési portfólió és tanácsadás

Elsősorban befektetési tanácsadással, nyugdíj tervezéssel, optimalizálással foglalkozom. Vállalkozások számára is izgalmas és egyedi pénzügyi megoldásokat tudok ajánlani. De most a cél az egyik “alaptermék” megismerése.

Minden befektetési döntés összetett, nem csak az aranyról szól, hanem a vagyoni-jövedelmi helyzete, életkörülményei és céljai ismeretében adunk befektetési tanácsot. Több termék és alternatíva közül választhat, általában az arany egy “csomag” részeként szerepel, senki sem fekteti az összes pénzét aranyba…. (Elsősorban napi gondok, váratlan kiadások miatt.)

Vegye igénybe ingyenes befektetési tanácsadó szolgáltatásunkat!

Arany tömb és érme forgalmazása

Partner cégünk bevonásával az alábbi menetrend szerint biztosítjuk az érdeklődőknek a megfelelő minőségű (London Good Delivery, Heraeus) arany vásárlásának lehetőségét.

Nyerjen aranyat!

Nyerjen egy 5 grammos aranylapkát és Andrea Marazzini karkötőt! Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint 4 könnyű kérdésre válaszolnia és megadnia egy pár adatát. Tovább a nyereményjátékhoz>>>

Hogyan tud befektetési aranyat vásárolni:

Kérjen arany vásárlásra ajánlatot! >>>

– Egy személyes vagy e-mailen, telefonon történő igényfelmérés, befektetői konzultáció előzi meg minden esetben a vásárlást

– 5 és 1000 gramm közötti méretben választhat “London Good Delivery” minőségű aranyat. A nagyobb tételek esetében 20% előleg befizetésével vagy azonnali készletről történő vásárlással juthat a kiválasztott arany lapkához.

– Az árak minden alkalommal a világpiaci ár alapján, euróban kerülnek meghatározásra, fizetni euróban, illetve forintban is tud.

– Fontos megemlítenünk, hogy a hatályos törvényi szabályozás értelmében a befektetési arany adás-vétele VÁM – és ÁFA mentes.

– Termékeinket gyári csomagolásban szállítjuk, – ez a legtöbb esetben zárt, fóliázott csomagolást jelent, ami a tárolásnak tökéletesen megfelel. Amennyiben a tömböt kifejezetten ajándékozási céllal vásárolja valamennyi mérethez míves kivitelű díszdobozt tudunk biztosítani.

Aranyszámla: arany vásárlása kis tételekben

Folyamatos, kis tételben történő aranyvásárlásra is van mód, erre az aranyszámla a legalkalmasabb megoldás. A rendszeres befizetéseiből aranyat veszünk, amelyet egy “aranyszámlán” grammban, névre szólóan tartunk aranyban – tehát nem pénzbeli értékben – nyilván! Levesszük a válláról a tárolással kapcsolatos teendőket és az egyszeri vásárlás árkockázata is csökken.

Befektetési kérdésekben kérje segítségemet:

dr.Tatár Attila

E-mail cím: info@bankweb.hu
Telefonszám: 20/462-88-50

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal