Külföldi befektetés

Olyan befektetéseket szeretne, amelyeket a nyugat-európaiak is választani szoktak? Biztonságos, euró alapú ingatlan befektetések magas hozammal.

Német ingatlan befektetés, magas hozam és biztonság. Befektetési tanácsadás.A közvetlen külföldi befektetés előnyei

Sokan azt gondolják, hogy ha vesznek egy befektetési jegyet, amelynél a  BRIC országok részvényeibe fektetik a pénzét, akkor az egy jó külföldi befektetés.

Pedig semmit sem tudnak a befektetési alap költségeiről, a vállalt kockázat mértékéről és a választott részvényekről sem. Egy közvetlen külföldi befektetésnél lényegesen kisebb a kockázat (fix hozam van)  és a befektetés minden részletét megismerheti. Itt fel tudja mérni, hogy egy adott hozamért milyen kockázatot kell vállalnia!

Ezek a befektetések euró alapú, zártvégű befektetési termékek, melyek rövid-, illetve hosszú távra is megvásárolhatóak és attraktív hozamot kínálnak. Németország az EU régió motorja, gazdasága olyan erőt mutat, ami irigylésre méltó. Most részesedhet a német befektetési piac által nyújtott előnyökből.

  Kereskedelmi ingatlanfejlesztés

Ez a cég kereskedelmi ingatlanokat ad bérbe ismert, jó nevű német cégeknek (főleg élelmiszer diszkontoknak). MNB által ellenőrzött, aktív befektetési alap.

Ez az új Alap egy zártvégű, euróban működő ingatlan alap, amely 5 éves futamideje alatt (2022. június 30. a lejárat) 90%-ban a Habona 05 Alapot vásárolja meg, 10%-os arányban pedig likvid pénzt tart elsősorban állampapírokban.  A Habona 05 Alap a német tőkepiaci hatóság, a Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht (BaFin) által engedélyezett, engedélyszáma: WA 42-Wp6100-gdNU-70146008-201560003;)

Az új alap zártvégű, a futamideje igazodik a Célalap futamidejéhez, így felhívjuk a figyelmet arra, hogy a befektetés nem likvid befektetés, sem a Forgalmazó, sem az Alapkezelő a futamidő lejárta előtt nem biztosít visszavásárlási lehetőséget.

Az alap fontosabb keretszámai:

Jegyezhető összeg: minimum 10.000 euró (vagy annak 1.000 euróra kerekített, bármilyen megnövelt összege)

 • Lejárat:2022. június 30.
 • Várható hozam: 5-6%/év
 • Hozam kifizetés: félévente
 • Induló költség: egyszeri évi 1%.
 • Adózás itthon, hazai szabályok szerint

Amennyiben érdeklik a német ingatlanfejlesztési termékek, akkor kérem, hogy keressen meg és további információt küldök e-mailen.

Véleményem szerint a fenti termékek nagyon jók, egyediek, precízen előkészítettek és magas hozamúak. Ezért megfelelő helye lehet bármelyiknek egy jól összeállított befektetési portfólióban.

Várom további kérdéseiket és jelentkezésüket.

dr.Tatár Attila

Telefon: 0620/462-8850.
E-mail: info@bankweb.hu

14 thoughts on “Külföldi befektetés

 1. B.Balázs

  Tisztelt Tatár Úr!
  Érdeklődni szeretnék erről és az ehhez hasonló befektetési lehetőségekről,működésükről kicsit bővebben ,bár még fiatal vagyok,de nagyon érdekel a téma az utóbbi időkben és szeretnék többet megtudni egy hozzáértő embertől.Válaszát előre is köszönöm !

 2. P Sándor

  Tisztelt Tatár Úr!

  Érdeklődni szeretnék az Ön által elképzelt befektetési lehetőség felől, ugyanis a bankok és más “szakemberek” által kínált megoldásokban csak jogi fordulatok és nevetségesen alacsony kamatok szerepelnek.

  Köszönettel,
  Sándor

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Sándor,

   “Jogi fordulatok” ma már minden terméknél vannak, mert a Felügyeleti engedélyhez egy sor előírás társul, amelyek hatására olvashatatlan és minden kockázatot kizáró tájékoztatók készülnek.
   E-mailen elküldöm a részletes tájékoztatót, és meglátja, hogy érdekli-e a termék.

 3. K Péter

  Kedves Tatár Úr!

  Engem is érdekelne a költségmentes, kockázatmentes, kvázi “ingyen” pénz. Szerintem ebből nagyon gyorsan meg tudnék gazdagodni, bár nem értek se az ingatlanpiachoz (sem a magyar sem a némethez), se a befektetésekhez. De Önben bízom, így a honlapja alapján nagyon rokonszenvesnek tűnik és hozzáértő szakembernek. Gondolom Ön is ezekben a befektetésekben fialtatja nehezen megkeresett pénzét.

  Azt tetszett írni, hogy ez egy MNB által ellenőrzött, aktív befektetési alap amibe be lehet fektetni. Ha jól tudom az ilyen alapoknak van nyilvántartási száma, és a kezelési szabályzatuknak is elérhető magyar nyelven. Meg tudná nekem az alap nevét, illetve ezeket az információkat küldeni, hogy jobban ellenőrizhessem az alapot?

  Illetve kérdésként merült fel még bennem, hogy hogy lehet aktív az alap, ha még csak most van jegyzés alatt? Illetve ki a letétkezelője, könyvvizsgálója, és az ingatlanértékelője az alapnak? Ezek nélkül én félnék rábízni a pénzem az alapkezelőre. Apropó ki az alapkezelője az alapnak?

  Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségét!

  üdvözlettel,
  K Péter

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Péter,

   Nincs kockázatmentes, költségmentes “ingyen” pénz. A befektetési döntésénél pedig ne a szimpátia, a bizalom vezesse, hanem a tapasztalat és a tudás. Legalábbis én ezt szoktam mondani a befektetőimnek és a kérdéseiből úgy látom, hogy nem is tapasztalatlan befektető. :)
   Akivel kapcsolatba kerülök, az nem csak terméket kap, hanem tanul, a világot más szemmel látja és egy több éves közös befektetési “képzésen” vesz részt – ha szeretné, mert természetesen ezek csak lehetőségek, nem kötelező mindent elfogadnia egy ügyfélnek.
   Ez nem befektetési alap, hanem elkülönített vagyonkezelés, de idehaza ez a termék forma nem létezik. elküldöm e-mailen a kért részletes adatokat és várom a további kérdéseit.

 4. Sz. Krisztián

  Magyarországi cégünk befektetőket keres. Esetleg ebben is tudna segíteni?
  Előre is köszönöm a válaszát!

 5. Z Zoltán

  Engem is érdekelne ez a befektetés. Kérhetnék róla tájékoztatást?

  Köszönöm Tatár Úr.

 6. Aniko

  Cipruson Levon vallalkozasomat szeretnem boviteni befekteto segitsegevel min. 100.000€ szukseges.

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Anikó,

   Meglátjuk, hogy tudok-e segíteni. Írjon egy kicsit részletesebben a dologról, küldjön anyagot. Sok múlik azon is, hogy mivel foglalkozik a vállalkozás.

 7. László

  Köszönöm a tájékoztatót. Mi van abban az esetben, ha a német cég becsődöl?
  Honnan lehet tudni, hogy a jelzálogjog bejegyzésre kerül-e, ill. hogy az ingatlanfedezet fedezi e minden hitelező befektetését?
  Milyen veszélyek vannak, előfordulhat-e, hogy baj esetén bukom a pénzem?
  Vész esetén milyen kártalanítás van?

 8. A. Nora

  Németországi bérlakás program
  Mindegyik német ingatlan alapú befektetési termékünk rendkívül biztonságos, a konstrukció olyan, hogy ne kerülhessen a tőke veszélybe.
  Ez a termék különösen a biztonságra épít, hiszen áron alul (licitálás) történő lakásvásárlást követően szociális bérlakásként adják ki a lakásokat, ahol az önkormányzat fizeti (gond esetén) a bérlő helyett a bérleti díjat.

  A befektetés formája kölcsön, amelynek biztosítékaként konkrét jelzálogjog bejegyzés történik.

  Minimális összeg: 10.000 euró
  Kamat: évi 10%
  Adót itthon kell megfizetni: 16%
  Futamidő: 3 év
  Költség: nincs!

  Kerhetnek rola reszletesebb tajekoztatot? Engem is erdekelne ez a fajta befektetes .
  Nagyon koszonom, Tatar Ur!

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Nóra,

   Máris küldöm levélben a részletes tájékoztatást.

 9. B István

  Németországi bérlakás program
  Mindegyik német ingatlan alapú befektetési termékünk rendkívül biztonságos, a konstrukció olyan, hogy ne kerülhessen a tőke veszélybe.
  Ez a termék különösen a biztonságra épít, hiszen áron alul (licitálás) történő lakásvásárlást követően szociális bérlakásként adják ki a lakásokat, ahol az önkormányzat fizeti (gond esetén) a bérlő helyett a bérleti díjat.

  A befektetés formája kölcsön, amelynek biztosítékaként konkrét jelzálogjog bejegyzés történik.

  Minimális összeg: 10.000 euró
  Kamat: évi 10%
  Adót itthon kell megfizetni: 16%
  Futamidő: 3 év
  Költség: nincs!
  érdekelne a befektetés Tatár ÚR
  részletesebb leirást küldene az e mail cimemre?

  • dr.Tatár Attila

   Kedves István,

   Elküldtem a részletes tájékoztatót és várom a kérdéseit.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal