Kapcsolat

A BankWeb egy 2001.áprilisától működő bank- és pénzügyi tanácsadó portál, amelyet egy bankoktól és más szolgáltatóktól független szolgáltató üzemeltet.

Nézd a BankWebet az okostelefonodon>>>

Az alábbi fontos pénzügyi kérdésekben várjuk megkeresésüket.

Olvassák írásainkat és felkészülten vágjanak bele bármilyen pénzügyi tranzakcióba.

Pénzügyi, befektetési tanácsadás – kérjen időpontot

A tanácsadás ingyenes és sokkoló. Készüljön fel rá, hogy megváltozik a pénzről való gondolkozása….

Irodánkat itt találják, fogadni csak előzetes időpont egyeztetést követően tudjuk.

dr.Tatár Attila
E-mail cím: info@bankweb.hu
Telefonszám: 20/462-88-50. és 1/796-4415.
Iroda: 1027 Budapest, Varsányi udvar 2.

Szakértői munka:

piacesprofit-logo-2013

logo_nlcafe

9 thoughts on “Kapcsolat

 1. B Ferenc

  Tisztelt Tatár Úr!
  A mai nap kaptam az Unicredit banktól egy “értékpapír számlakivonatot” melyben elszámolást küldenek a nevemben nyitott értékpapír számla egyenlegéről, mely ebben az esetben egyenlőre 0 Ft.
  Létrehoztak a nevemmel, adataimmal egy mnb fiókot ahová jelszóval tudnék belépni, s ott találok részletes elszámolást, stb.
  A kérdéses bankkal semmilyen kapcsolatban jelenleg nem állok, több mint tíz évvel ezelőtt volt ott folyószámlám egy ideig, gondolom onnan vannak meg az adataim.
  Kérdésem: – hagyjam e figyelmen kívűl az értesítést és a nevemben nyitott számlát, vagy tegyek lépéseket a megszüntetésére?
  Ezt a szolgáltatást én nem kértem, nem járultam hozzá, így elvileg számlakezelési díjat (vagy bármilyet) nem számolhatnak fel nekem ugye?
  Köszönöm válaszát.

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Ferenc,

   Szerintem rosszul tudja és a számla megnyílt. Szóval ne hagyja annyiban és ha nem szeretné, akkor menjen be és szüntesse meg, mert lesznek költségek….

 2. Sz Magdolna

  Kedves Attila!

  Egy ismerősöm nevében érdeklődnék. CHF alapú kölcsönt vett fel (4 millió, szabad felhasználású) 2008-ban. 2010-ben rokkant nyugdíjas lett, 120.000 ft nyugdíjat kapott, majd 2012-ben ezt elvették és rokkant járadékot állapítottak meg 39.000 forintot, ebből már nem tudta fizetni a törlesztő részleteket, a szerződést felmondták és átadták egy faktoring cégnek. A kérdésem az lenne, hogy létezik-e ellehetetlenülési jogszabály és ennek milyen feltételei vannak?

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Magdolna,

   Elévülés van, de minden felszólítás kitolja ennek határidejét, szóval erre nem nagyon lehet számítani sajnos….

 3. B.Alex

  Tisztelt dr.Tatár Attila!

  2012-ben tartozás miatt az egyik bank a szabadfelhasználású hitelszerződést megszüntette, és követeléskezelőnek engedményezte. Kérdésem az lenne, hogy a követeléskezelő alkalmazhatja -e a banki hitelszerződésben meghatározott kamatot, vagy ( mivel nem hitelintézet) más, jogszabályban meghatározott költségeket számolhat csak fel (késedelmi kamat, kezelési költség stb.) ?

  Válaszát előre is köszönöm.

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Alex,

   Igen, hiszen ezt a szerződést vette át.

 4. T Tímea

  Tisztelt Tatár úr !

  Lakáscsere előtt állunk,2 éves kislányunkra születése után igényeltünk szocpolt. Mivel nem telik el a 10 év,akkor is “letéti számlára” kell befizetni a kapott összeget az Államkincstárhoz,ha cserélt lakások vételára ugyanaz(egy az egyben cserélnénk) .
  Nem lehet felfüggesztést igényelni hogy ne kelljen a pénzt visszafizetni? Harmadik gyerek révén nem kevés összegről van szó.

  Köszönettel.: T Tímea

  • dr.Tatár Attila

   Kedves Tímea,

   Esetleg egy másik (pl.szülői) ingatlanra történő bejegyzés is lehetőség lenne, erre kell kérni engedélyt a minisztériumtól.

 5. S Krisztina

  Kedves Attila!
  Gratulálok az elmúlt 14 év eredményeihez és további sok sikert kívánok!
  Üdvözlettel:
  Krisztina

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal