A siker, gazdagság elérhető – a Te számodra is!

Mi a siker? Egy rendkívül nehezen mérhető dolog, de a hozzá vezető utat már sokkal könnyebben el lehet mondani. Mi a siker titka? Hogyan lehetsz milliárdos? A válasz nem is annyira bonyolult, mint az elsőre hinnéd!

A választ Kulcsár Tibortól kapjuk meg, aki a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosa és vezetője. Egyfős vállalkozásával egy újpesti albérletből a tőzsdére jutott, az már csak slusszpoén, hogy a Ferrari Klub elnöke.

Mi tehát a siker titka? Négy szó: álom, vágy, hit, cél!
1, Álom

Különbség van álom és álmodozás között! Az álmodás konkrét és nem is könnyű feladat. Az álomnak pontosnak, precíznek, és élőnek kell lennie, hogy tudd, valójában mi az, amire vágyhatsz! Nem elég csak képzelődni, le is kell írni. A sikeres embereket az különbözteti meg a sikertelenektől, hogy ők papírra is vetik az álmukat, mert akkor vagy képes birtokolni, ha látod is!

2, Vágy

Itt dől el, hogy csak álmodozás marad, vagy megvalósítandó álom. Onnan tudod, hogy jól sikerült az első lépcső, hogy mindennél jobban vágysz arra, hogy megvalósítsd!

Nem kifogásokat keresel, nem problémákban gondolkozol, hanem megoldandó helyzetekben! Bármit megtennél érte, amit Isten és ember törvénye megenged!
Akik ebben támogatnak azok velem jöhetnek, akik nem, azoknak viszont egyáltalán nem adok a véleményükre. Itt van az a kínos szakasz, amikor a körülötted lévő hitetlenkedők majd megpróbálnak lehúzni, a régi barátok kinevetni, a család lebeszélni.

Ez egy társadalmi csapda. Mindenhonnan azt az üzenetet kapod, hogy fizetésből ragyogóan meg lehet élni, minek lennél milliárdos. Ez igaz is, de ezzel a gondolkodásmóddal soha sem leszel milliárdos.
Vajon vágyod eléggé az álmod ahhoz, lépj?

3, Hit

Csak akkor tudod megvalósítani a vágyott álmod, ha hiszel benne.

Onnan tudod, hogy hiszel benne, ha meg is tudnál halni érte! Ha valamiért nem hiszel benne, vagy menet közben elbizonytalanodsz, az is lehet, hogy nem a saját álmod akarod megvalósítani, hanem a környezetedből rád erőszakolt álmot.

Lépj vissza párat, és kezd elölről a folyamatot!

4, Célok

Csak akkor lesz sikeres a cselekvésünk, ha a tetteinket célok vezérlik!

Min szokott elcsúszni a dolog? Túl nagy célokat tűzünk ki túl nagy távolságra, vagy éppen mérhetetlenné tesszük őket, így nincs visszajelzés!

Ne 10 kilót akarj lefogyni az év végéig, hanem 3 dekát naponta! Ne plusz 6 milliót akarj keresni az év végére, hanem plusz 500 ezret havonta!
Ez nagyon fontos! Könnyű célokat kell kitűzni, és egyik mérföldkőtől látni kell a következő mérföldkövet!

+1 Konklúzió

Onnan tudjuk, hogy nem lehetetlen küldetés milliárdossá válni, mert emberek ezrei teszik ezt folyamatosan (Magyarországon is).

Nem különbözünk fizikálisan, ugyanúgy vagyunk összerakva, az egyetlen különbségünk a mindsetünk (gondolkodásmódunk), valamint a szokásrendszerünk.
Változtassunk hozzáállásunkon és szokásainkon, és megváltozik a világunk!

Kötelező olvasmányként ajánljuk: Kulcsár Tibor – A világon élni csak hősként érdemes! c. könyvét!
Forrás: index.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük