Pénz, de honnan? – Piac&Profit Konferencia


Piac&Profit Konferencia kkv-döntéshozóknak az EU-pályázati pénzek utolsó százmilliárdjairól. Tájékozódjon első kézből a még bőséges fejlesztési, befektetési forrásokról, kedvező pénzügyi segítségekről! Konferencia a sikerhez: 2017.június 8.

Tudom, hogy sok vállalkozó nem így érzi, de soha nem látott mennyiségű fejlesztési forrás áll a vállalkozók – és most a kisebb vállalkozások is ide értendőek – rendelkezésére. Egyre színesebb a paletta, rengeteg pályázati, kockázati tőke, magántőke áll rendelkezésre és egyre több szervezet is segít a vállalkozásoknak a források megszerzésében.

A kérdés egyre inkább az, hogy a vállalkozások, ötletgazdák tudnak-e élni ezekkel az új lehetőségekkel? Azt is látnunk kell, hogy a kapuk egyre szélesebbre nyílnak, hatalmas lehetőségek adódnak a külpiaci terjeszkedés területén, magyar startup vállalkozások vállnak nemzetközileg ismerté és hódítják meg a világpiacokat. Egy kis és nagyon nyitott ország vállalkozói számára különösen fontos a külpiaci terjeszkedés, az ehhez szükséges ismeretek, tudás megszerzése – hiszen itt nem csak egyszerűen forrásbevonásról van szó….

Mindenki számára teremhet babér, most a Piac&Profit “Pénz, de honnan?” elnevezésű Konferenciáján a szakértőink segítenek az eligazodásban, sok hasznos tanáccsal látják el a kkv-k döntéshozóit, a résztvevő vállalkozásokat, üzletembereket.

Hogyan használhatják ki a mostani ritka forrásesőt növekedésre, piacszerzésre, vállalkozásuk stabillá, erősebbé tételére?

A konferencia főbb témái:
– Bőség a vissza nem térítendő pályázatokból is
– A visszatérítendőkhöz jó kondíciójú hitelprogramok
– Információk a kockázati tőkeprogramokról
– Irány a Kárpát-medence! Támogatás a befektetőként fellépéshez
– A sikeres külpiaci terjeszkedés titkai
– Készüljünk fel a tőkére! Legyünk mi is befektetők!
– Kockázati tőke angyal módra
– Közvetlen brüsszeli források

Jöjjön el a Piac&Profit Konferenciájára és legyen naprakész a lehetőségek megismerésében és profi azok felhasználása során.

Időpont: 2017.június 8.
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 15. ker. Szentmihályi út 171.

Minden vélemény számít!

Név *
Email *
Weboldal